Paardodu lai pirktu » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Paardodu lai pirktu

Lapas: [1]
Paardodu lai pirktu ( 2882 )
ddff

86 ziņas

PM

Esmu sapratis, ka gribas smalkaaku Voyager par esosho. Taapeec ir doma laist tautaas savu Grand 92 3.3V6 un vietaa skatiit kaut ko no 95 - 99. Netiik pasham krietni njemties ar visu auto plachu apbraukshanu, mekleeshanu, darboshanos, taapec varbuut kaadam ir ieteikums, kur vareetu atstaat sho auto un panjemt citu. Ideaali, ja bez paarmeeriigas paarmaksaashanas visos virzienos. Resp. paardeveejs, kas negribeetu 3aadas nopleest vai paardot braucamo, kas iet paaris km.

ddff
Grand Voyager 92

Atbildēt uz šo ziņu
4diena

32 ziņas

PM

cik gribi par esosho? es kareiz mekleeju sev kaadu grandu apmeeram taa gada!
a pasvaigus grandus lielaa daudzuma aredzeeju placii kas ir tieshi pirms rumbulas, braucot aaraa no pilseetas!

Atbildēt uz šo ziņu

4diena
FScorpio96 for sale

ddff

86 ziņas

PM

es nezinu cenas, negribas atdot par sviestmaizi un nezheeliigi pleest arii nee. Varu pateikt, ka man shis auto ir izmaksaajis sameeraa daargi, tam gan nav nekaada sakara ar paardoshanas cenu, bet tomer ir labi zinaat, ka kaarba pirms 2 gadiem ir salasiita ieksh RAAP, motors pilniibaa paarlasiits shajaa vasaraa, piekare priekshaa mainiita regulaari (kas ir zinaama kaite Voyageriem- pirksti, sharenes, silentbloki) un amortizatori arii veel zem Plaza garantijas, pirms 3 dienaam uzliktas jaunas ziemas riepas. Es zinu to, ka shim auto un veel kaadiem 2K eur vajadzeetu novest mani pie jaunaaka braucamaa. Kas tur iisti sanaak- neesmu domaajis. Ja gribi apskatiit auto un parunaat konkreeti, tad varam satikties kaadu dienu- [email protected]

ddff
Grand Voyager 92

4diena"]cik: "

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Pārdod un Pērk » Paardodu lai pirktu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online