pērku 25 td dzinēju. » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » pērku 25 td dzinēju.

Lapas: 1 [2]
pērku 25 td dzinēju. ( 3671 )
Andrejs Si

208 ziņas

PM

Koeficents jau ar katru reizi kļūst mazāks Bet tas nu man vairs nav aktuāli, šodien pārdevu auto Tagad gan ņemšu benzīnieku 3.8, tomēr pārbaudīta vērtība

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

munds

477 ziņas

PM

austris"]Jautājums: " No ford scorpio neder? izskatās, ka visu auto nopirkt lētāk, nekā pašu motoru.
http://www.ss.lv/msgss/lv/transport/car ... kQlk=.html

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

garfilds182

560 ziņas

PM

Ar tiem apgriezieniem man jau arī bija podi pirmajā tehniskajā paskatē.
Tagad iebruac iekšā mērīt izplūdes gāzes.Vecis saliek visus savus dačīkus un nu sāk raustīt ātrumkloķi.Es domāju varbūt neritīgi nostājos.Nē,beigās izrādās,ka tas idiots man prosta slēgā ātrumus.Tagad sāk gāzēt un uzdzen man 4200 ko ražotājs brīvgaitā ir katigoriski aizliedzis.es biju šokā ka kompis mašīnai nebija nostrādājis,jo parsti pārkingā nevaru uzdot vairāk par 2500 apgriezieniem(ražotāja ierobežojumi).Izrādās ka kompis nebija nostrādājis no tā idiota spēlēšanās ar ātrumiem.Tā nu es sacēlu tādu brēku CSDD ka nabags vairs nespēja neko pateikt tikai kapi varēja kaut ko pamuldēt,lai ejot pie atbildīgā.Aizgāju un veselu pustundu viņš man atvainojās par tā idiņa gājieniem un pat iedeva speciālu lapiņu kur rakstīts ka 2.8 CRD nedrīks uzdot brīvgaitā vairāk par 2500.
Un kad šogad došus uz apskati es viņam pateikšu ja tu man uzdosi vairāk par 2500 un slēgāsi robus es tev izretināšu zobus.
Man vivairāk riebjas šitie āksti kas neko nessajēdz un vēl lien strādāt CSDD.Laikam jau tētiņš iekārtojis.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

HB

174 ziņas

PM

munds"]No: "

No šitā skorpja neder! Vajag jaunāku, pēc 91. g., ja nemaldos. Šitajam bez turbīnas, dzirdēts, ka it kā "pežo" konsturēts. Vispār reti nenokaujams motorītis, vismaz man tāds trāpījies, 85. g. skorpis, "visu skorpju tēvs" vēl tagad apskati iziet ar visu gāzēšanu, un vēl tālu līdz maksimāli pieļaujamai normai!

Atbildēt uz šo ziņu

-= CGV '95 2,5TD =-

Locis

556 ziņas

PM

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Re, kur labs raksts :!:

http://www.iauto.lv/art/14498/10

Dīzeļmašīnu īpašniekiem tāds aktuālāks!!

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Lapas: 1 [2]

Forums » Pārdod un Pērk » pērku 25 td dzinēju.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online