PEERKU VOYAGER! » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » PEERKU VOYAGER!

Lapas: 1 2 [3] 4
PEERKU VOYAGER! ( 7791 )
foxx

589 ziņas

PM

Nu nezin. Man sieva laiž ar chrysleru taka lielais bez problēmām un viņa māk izvilkt pa pilsētu ar 13.5 man pa 15 mazāk nesanāk

Atbildēt uz šo ziņu
slaists

11 ziņas

PM

pa 5000 eiro ir izredzes ko praatiigu nopirkt?

Atbildēt uz šo ziņu
cesars

141 ziņas

PM

tā nu gan ir laimes spēle bet lapas sākumā ir daži varianti

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

slaists

11 ziņas

PM

man lapas saakumaa tas baltais baigi pieduura! :? arii sievinjai iepatikaas! Laikam buus jaaaizbrauc jaapapeeta tuvaak!

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Šis arī laikam vēl nav pārdevis http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtop ... 6c90877aaa .
Ar tiem patēriņiem lietotām mašīnām daudz kas atkarīgs no tehniskā stāvokļa un labas ekspluatēšanas. Ja cilindros būs švaka kompresija, nebūs mainīti sveces un svečvadi, būs aizserējis gaisa filtrs - auto ēdīs daudz. Dzinēji ar lielāku darba tilpumu ir ilgmūžīgāki, tātad lielāka iespēja to nopirkt labā stāvoklī.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

slaists

11 ziņas

PM

Nu nez! Draugs kuram pasham pieder servis ,teica ka frikcijas gultnjus leetaak par 200ls nedabuus +darba cena!Kaa arii vizuaalie defekti Tev nav mazie,pa chiriku netaisiis!bet cena nav utopiska,lai Tev veicaas!

Atbildēt uz šo ziņu
slaists

11 ziņas

PM

* Nebūtiski kosmētiski defekti aizmugurējajās pasažieru durvīs. Labajā pusē –servisā dzenot iebraucām durvīs, vadītāja pusē – paldies Stockman šaurajām stāvvietām, piespiedāmies pie staba. :!: Tas tomeer ir buutisks remonts! :!:

Atbildēt uz šo ziņu
cesars

141 ziņas

PM

vecīt - paskaties cik maksā visādi gultņi, siksnas, ķēdes piemēram tāda paša gada Audi A6, BMW 3 sērija, SAAB utt. un tad saki, a ja gribi pa lēto man ir viens otrais golfiņš 88 gada

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Pārdod un Pērk » PEERKU VOYAGER!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online