Voyager iegāde??? » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Voyager iegāde???

Lapas: [1] 2
Voyager iegāde??? ( 3074 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vēlos iegādāties GRANDU ar dīzeļa motorīti 2,8 orientējoši 2004-2006.gadam. Komplektā būtu nepieciešama arī automātiskā kārba!

Vai varat dot kādu aprakstu par līdzīgu komplektu, kuri ir reāli vizinājušies ar tādu? Kādi ir reālie degvielas patēriņi un servisu apmeklējumu biežums (arī orientējošās izmaksas)?

P.S. Atbildes tiešām gaidu ar nepacietību, jo iegāde ir paredzēta pēc iespējas ātrāk!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiks!
Braucu nu jau gadu ar 2.8 CRD dīzeli un esmu apmierināts gan ar jaudu un degvielas patēriņu.Par remonta izmaksām es tev nevaru neo pateikt jo šo Chrysler Grand Voyager iegādājos jaunu TC motorā,bet degvielas patēriņu gan es tev varu peteikt.Pilsēta-9-10l un pa taisni-7-8l.Ja tev kāds muld ka jauda par maz,neklausi tās ir tīrākas muļķības.Man iepriekšējais voyagers bija 3.3l bendzīns un starpību nejūtu.Vienīgi pie iesākšanas ir nedaudz paskaļš,bet kad ieskrienas,tad kapa klusums.Ā un vēl ko vēlējos pieminēt,šim dīzelim obligāti jābūt autonomā apslide,tā kā no rītiem neuzstraucies no trokšņa,kas nāks no autiņā apakšas ,kas ilgzt pāris sekundes līdz ieslēgsies webasto.Un kādu pusminūti no abiem sāniem nāks dūmi(to var redzēt tikai augstā laikā).Skats ir labs.Bet visā visumā labāks,izturīgāks,bet nedaudz dārgāks remontā par 2.5 CRD.Vēl par degvielas patēriņu.Es salīdzināju ar 2.5 CRD dīzeli mums atšķīrās 1 vienu litru.Mas uz 100 km apēdā litru vairāk.Tākā varu ieteitk tev ņemt šo dīzeli.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiks!

Es arī esmu no Jelgavas! Vai ir iespējams apskatīt dzīvajā un aprunāties par Tavu GRANDU??? Ja var, dod kādu ziņu-26639785

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Par patēriņu - man nav izdevies panākt zem 7.9 l/100 pa šoseju (opeļa nīdējiem varu pateikt, ka ar zafiru dabūju pat 4.8 l/100, tas gan pie 70 kmh). Iestellējot kompi uz 110kmh ap 8.5 l/100 sanāk.
Ja nepirksi jaunu, tad skaties uz nobraukumu (ja liels, tad cipariem var ticēt ) Pie 100k km jāveic diezgan daudz apkopes procedūru (dārgākais - zobsiksna), kurus iepriekšējais īpašnieks, ļoti iespējams, nebūs veicis.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

malaci tev arī ir 2.8 CRD?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tas patērinš ir tad kad brauc ļoti mierīgi,bet kā braucu es tad patēriņš ir nedaudz savādāks.Pa taisni nu parasti Rīgas-Jelgavas šoseja uz 120 km/h ir no 8-9 litri,bet pilsētā kā brauc-asi-10-12l ,bet normāli-9-11l.Ar tādu motoru vienkārši nevar vilkties kā lēnais divplāksnis.Viņš aš sauc,lai iedo čadu!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

garfilds182"]malaci: "
Jā, tikai lietots.

Par to autonomo apkuri - esmu ievērojis, ka ja apkure darbojas, tad mašīna pēc motora izslēgšanas pāris minūtes klusi, taču diezgan manāmi pīkst. Ventilatora skaņa tā nav. Tev ar tā ir?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Jā īsu brīdi īd,bet ātri vien ieslēdzas ventilātors,kurš izdzen dūmus no sistēmas.
Malaci kāds tev tieši modelis ir?(garias vai īsais,SE,LX vai LIMITED)
Un vel kas malaci.Kāds ir tavs vidējais patēriņš?Man ir 11-12l

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Pārdod un Pērk » Voyager iegāde???
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online