voyageris tirgojas :( » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » voyageris tirgojas :(

Lapas: [1] 2
voyageris tirgojas :( ( 5054 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tā kā netiku galā ar automātiskās sēdekļu regulēšanas pogām, tad nolēmu pārdot Voyageri.... labi, joks. Darba stāvvieta ir tik muļķīgi uztaisīta, ka tie daži liekie cm platumā neļauj man tur ievietoties... es izkāpt pa sānu durvīm varu, bet katru reizi bail ieraudzīt, ko kolēģis būs saskrāpējis ... a maksāt padsmit Ls dienā par parkingu centrā...

Tātad: Chrysler Voyager LX
Pirmā reģistrācija: 16.12.1996. (nu gandrīz 97 sanāk ) Eiropietis
Motors: 3.8 V6
Piedziņa: AWD
Kārba: Automāts
Ekstras: Gaišs ādas salons, pierastā elektropiedziņa visur, Infinity audio, diski lietie, ziemas riepas (Michelin), dalītā klimata uzturēšana, kondicionieris, gan jau daudz ko aizmirsu...
Cena: ap 6000 EUR. +/- cena runājama.

Dažas vērtīgas piebildes: Nomainīti visi iespējamie šķidrumi, sataisīts viss, kas nestrādāja, kārbai vēl 5 mēneši garantija. Ir daži sīkumi, bet tos parādīšu potenciālajiem pircējiem, ja vien nebūs jau sataisīti. Pilnai laimei vajag nomainīt bremžu klučus, bet tas laikam jau būs jādara jaunajam saimniekam. Cerams !

Tel: 29488175

VIN vajag?

Sorry par kvalitāti bildēm!!!!!
Bildes:
http://img527.imageshack.us/img527/6664/28112007yr2.jpg

http://img527.imageshack.us/img527/8773/28112007003yc2.jpg

http://img243.imageshack.us/img243/5573/28112007011mv0.jpg

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ehh... ja kāds piesakās līdz Ziemassvētkiem... 5600 EUR!

Gribu sev uzdāvināt iespēju atkal braukt uz darbu ar mašīnu

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Uztaisi Kasko un neuztraucies par skraapeejumiem!!! :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ir viens liels trūkums Kasko - neviens apdrošinātājs nesedz drēbju tīrīšanu jo kārtējo reizi spiežoties starp mašīnām jaka netīra...

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ar voyageru noparkoties ir grūti,tam es piekrītu,bet mani ir sava parkošanās metode.Es pie Rimi vai maxima vai arī citur,kā kuru reizi,stājos pa divām stāvietām.Un iekāp un izkāpt nav problēmu.Un skatos tev tur bildē ir vietas diezgan.vainu uzliec sliekšņus voyagerim un neviens vairs tev neko nesaskrāpēs.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

un kaa tu parkojies starp divaam mashiinaam, ja nav pieejamas divas vietas???

Vispaar nav labi pa divaam vietaam parkoties, jaapadomaa arii par citiem!!! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
NG

31 ziņas

PM

Jelgavā laikam citi ētikas,un ceļu satiksmes noteikumi!

Atbildēt uz šo ziņu

2003. 2.5CRD

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu ja nav divas vietas ,tad nākas līst tajā šurajā vienā stāvietā tā ka tie blakus tāvošie durvis nevar atvērt.Laikam nedaudz pāršāvu pār strīpu teikdams divas stāvietas,pareizāk būtu pusotru.Jelgavā viss ir tā pat kā citur.To tu tagad zināsi NG.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Pārdod un Pērk » voyageris tirgojas :(
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online