Raacija prieksh voyager :) » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Raacija prieksh voyager :)

Lapas: [1] 2
Raacija prieksh voyager :) ( 4069 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

paardodu raaciju.
vecs modelis,bet raacija jauna.lietota 2as nedeeljas.paarliktas pusiites lai straadaa Latvijas 13 kanaalaa.
modeliic: Maxon 27-KC.
bilde: http://foto.inbox.lv/hraps/CBRadio
ar mazo antenu kjer kaadus 2 km ne vairaak. taapeec iesaku likt aareejo antenu. ar aareejo 70 cm antenu runaaju atrodoties uz riigas apvedcelja starp liepaajas shos un babiiti ar citu auto kas atradaas aiz CP caurlaizhu postenja juurmalaa,ventspils virzienaa.
un pats patiikamaakais cena:
raacija maxaa Ls 40.- bez aareejaas antenas.ar aareejo antenu Picco 70C Ls 60.- antena arii apmeeram 1nedeelju lietota.ja veel pielieku magneetu tad veel Ls 12.- kauleeshanaas ir iespeejama, bet sapraata robezhaas.
izmantojaam brauciena laikaa uz juurkalni. bija jautri! ;)

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Kāda ir barošana , lādējamais aķis ?Cik ilgi tur ?
A ko nozīmē pārliktas pusītes ?

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Anonymous user

3652 ziņas

PM

taa ir portatiivaa raacija kopaa ar automashiinas iekaartu.
pashu raaciju var lietot ar baterijaam/akumulatoriem tipa AA vai AAA.nezinu preciizi jo pats lietoju vinju tikai ieksh auto ar automashiinas iekaartu kura savukaart tiek pievienota pie auto 12V.pie tam,mazaa antena komplektaa nenaak.arii jaunai raacijai.var iegaadaaties atsevishkji mazo antenu par Ls 5.- veikalaa Ls7.-
paarliktas pusiites noziimee to ka taa ir eiropas standarta raacija kurai kanaali ir ar pusi piem: 27.155 MHz, bet pie mums lieto raacijas ar frekvenci peec krievijas standarta piem: 27.150 MHz ... taapeec tika paarliktas "pusiites" lai straadaa uz pareizaas frekvences.tas maxaa Ls 5.-
http://foto.inbox.lv/hraps/CBRadio

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

any questions ?!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

nav nosleepums.
gribu nopirkt Alan 100 Plus . lai vareetu vinju stacionaari ielikt autinjaa.
cita iemesla nav ... shiis man sagadiijaas pilniigi nejaushi.lai izpaliidzeetu cilveekam kuram vajadzeeja mazaas portatiivaas FM raacijas.man taadas bija divas liekas.un mees samainiijaamies.vinjsh man shiis un es vinjam savas. kad pameegjinaaju ko speej shiis raacijas tad ar to lietu bish iedegos

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Sāka parādīties interese, bet kad pastījos uz Alan 100 Plus, sāku domāt ko es īsti gribu :?
Par tām pusītēm?
Sanāk ka divas dažādas CB rācijas būs uzslēgtas uz piem. 13 kanālu, bet savā starpā sarunāties nevarēs ?Ja pie mums ir Krievu standarts, tad ar šo rāciju aizbraucot uz Eiropu ar vietājiem lietotājiem sarunāties nevarēs ?
Ko priekš šīs rācijas izsaka AM un FM, cik saprotu citiem variantiem tie ir pārslēdzami ? Vai abām rācijām kas sarunājas ir jābūt uz viena viļņa ? Piedod ja runāju muļķības, man pagaidām FM saistās tikai ar radio

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Jurčiks"]Kapēc: "
ja Tu domaa ka kaukas tur neshancee vai kaads cic sunc aprakts, tad varu Tev pateikt ka raacija straadaa lieliski. es pats vinju izpakoju no kastes.vinja ir pilniigi jauna.veel aizsargpleeve uz ekraana nav nonjemta!
un es tachu sheit netirgotu kaukaadu shtruntu! peec tam nevareetu raadiities Jums aciis ... :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

atbildeeshu to ko zinu.
taatad eiropaa vareesi runaat,bet tie kam buus "kanaals ar pusi" Tevi dzirdees ar lieliem trauceejumiem un otraadaak.
Latvijaa sarunas notiek paarsvaraa AM vilnjos. krievijaa it kaa vairaak FM,bet iisti nepateikshu.
abaam raacijaam savstarpeeji lai sarunaatos jaabuut uz viena viljnja ...
iisteniibaa es arii tikai iesaaceejsh shinii jomaa,taapeec neko daudz izskaidrot nemaaceeshu.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Pārdod un Pērk » Raacija prieksh voyager :)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online