Jaameklee kas vietaa » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Jaameklee kas vietaa

Lapas: [1]
Jaameklee kas vietaa ( 3169 )
ddff

86 ziņas

PM

Gribu Chrysler, tas skaidrs. Neskaidrs vai Voyager/Grand Voyager vai Pacifica. Patiik abi, otrajam pat vairaak ekstru meedz buut. Tikai LV tirgonji pamataa raujas uz nazha sataisot sarezgiitas sejas un staastot kaut ko taadu, kam neticeetu pat mans 6-gadiigais puika. Paskatoties veesturi peec VIN, frizuura ir gaisaa un aspiriina pacinja tuksha.
Pasham braukt uz USA pakalj netiik, gribas kaada godiiga viira, kursh par tirgu var atbildeet ar savu genitaaliju komplektu, koordinaates vai reaalu piedaavaajumu no kluba ljaudiim, bez klasiskajiem autoplachu diileru "lja-lja-lja". Resp. vai kaads var ieteikt kaadu cilveeku, kas ved kaut ko jeedziigu, nevis 4-reiz no aizaam vilktu luuzhnju gabalu, kas peec lietuvieshu nomales garaazhmeistaru darbiibas ar plastiliinu un makroflex turas kopaa? Interesee auto ap 2005 - 2006, cena ap 25 - 30 kEUR ar PVN.

ddff

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

Zuris kā reiz piedāvā šos auto ar tādu gadagājumu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Esmu Sev pierakstījis šādu linku, pārbaudījis neesmu: http://www.prodo.lv/lat/?h=ORDER-1

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Jā patiešām brīnumi :shock: Leiši leksusu pārtaisījuši pa VOLVO Bet nu BLAZERAM neko kriminālu neredzu,izvilkt spārnu un nomainīt durvis šis saits uzskata , :? blazers laikam norakstāms :?Protams vienu auto esmu nopircis Leišos,bet tas jau ir cits stāsts :cry:Bet cipari šai saitā,stipri tālu no saldajiem :oops:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja viss tiešām ir tā kā viņi sola, cipari OK. Saldie cipari sistajiem ar grozītajiem spidometriem.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki.
Man ir auto no prodo, jau gandriiz 2 mēnešus. Domāju, ka dzišana vešana no štatiem nav viņu pamatbizness, bet viss bija baigi smuki. Mašīnu pirms pirkšanas saskaņojām, VIN pārbaude utt. Uz sava rēķina nomainīja sīkumus- aplauztās saulessargu plastmasas. Neesmu speciālists auto lietās, apskate tāpat man neko neizteiktu, faktiski nopirku auto pa e- pastu. Noslēdzām līgumu- viņi garantēja ar auto viss OK, es garantēju, ka pērku, ja tā. (Draugi bija šausmās par šito gājienu ) Pieredze pozitīva.

TC 2000, 3,8l

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Pārdod un Pērk » Jaameklee kas vietaa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online