T&C amortizatori » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » T&C amortizatori

Lapas: 1 2 [3]
T&C amortizatori ( 4998 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Fils"]liec: "
Parastam grandam (ne T&C) arī derēs?
Un kāda gada vw LT? Vai vienalga. Bode vienkarshi pateikt vwLT pakaļējie amortizatori un vis.. Bodē tač gribēs zināt kādam gadam.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Mans paziņa savam limitedam arī bij uzlicis tievos amīšus, braukšana nebij no patīkamām, sita cauri amīšus. Kad nomainīja uz resnajiem amīšiem kādi viņam ir paredzēti, pavisam cita braukšana.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu man ir viens paziņā(pieder auto rezervju veikals) kurš varētu dabūt tev tos pakaļējos amīšus.Cik saprotu tev 2000 gada town & country.Es uzsprasīšu kāda cena.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

A kur tas paziņa dabūja tos amīšus kas paredzēti. Man tas joprojām ir aktuāli. :?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Būtu jau nu dikti pateicīgs. TC viņi nu dikti jau dārgi maksā. A veikalos piedāvā tikai tievos. Jā man ir 00 gada Town&Country :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu lieta tāda.Tieši Town & Country nav,bet ir tikai Voyagerim(speciālie)nav jau starpība vai tev ir Country vai Grand voyager.Cenas ir tādas,pa 60 Ls ir ar dubulto gāzes kameru un pa 80 Ls ir,kas ir regulējami(es sīkāk neprasiju).Karoče ir vēl firmas kas piedāvā vojagerim amīšus no 96 gada līdz 2000 kuras viņš var piedāvāt.
Iedošu tev šī cilvēka numuru(mana kaimiņa) viņš tev iztāstīs pats visu sīkāk.
Lūk nr.-22005005(Numurs izskatās nedaudz jocīgs,bet tas ir pareizs).
Zvani viņam darba laikā no 8-17.

P.S
Pats pie viņa pirku savam iepriekšējam 92g. voyagerim visus 4 amīšus Un biju apmierināts.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ok paldies. Mēģināsim ko sabīdīt :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3]

Forums » Pārdod un Pērk » T&C amortizatori
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online