Taisos uz pirkšanu. » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Taisos uz pirkšanu.

Lapas: [1] 2
Taisos uz pirkšanu. ( 4026 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Labdien!
Nu tad būs jāraksta savs pirmais "posts"
Lieta tāda: savos 24 nu beidzot drīz nolikšu tiesības, tādēl vajadzētu kādu braucamrīku arīdzan. Un, protams, kā gan šeit rakstītu, ja nebūtu noskatījis "džeri", precīzāk gan jāsaka T&C, kkur uz 98 gada izlaidumu, protams 3.8 :oops: . Summa uz kuru tēmēju - līdz 7000 eiro, vairāk ne, pirmai iemaksai jau iekrāju pusi no summas. Tātad jautājums: kur šito autiņu var iegādāties un nomaksu labā stāvoklī, nevis "salipinātu", kā biedē ar leišiem. Divās nedēļās esmu izurbis vairāk kā pusforumu, ir divas, izskatās puslīdz sakarīgas tirgotavas, ko esmu piefiksējis - Atlas, Gold auto. Kādas atsauksmes? Atlasā stāv viens par 6500, kāds varbūt ir lietas kursā. Viens T&C itkā stāv šitajā saitā uz pārdošanu, bet tas uz līzingu laikam neiet, cik noprotu. Varbūt ir vēl kadi varianti. :shock:
Pateicos!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pārbaudi VIN. Varbūt vari pagūt http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtop ... c4a649c7ca

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Uz līzinga tu dabūsi jeb kuru autiņu,tikai jājiet uz līzinga grupu un jāslēdz līgums.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

garfilds182"]Uz: "

garfildam taisnība! Es savu DC arī ņēmu līzingā no fiziskas personas. Ar to problēmu nevajadzētu būt. Un tiešām (ja tikko no USA) T&C tad labāk izsit VIN , vismaz zināsi kas ar to auto ir bijis. Kaimiņzemes lapā arī var to izdarīt :arrow: http://forum.chrysler-dodge.ru/index.php?showtopic=1832 Kārtīgi izlasi un darī kā raxtīc!
Ar manu viss bija OK :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu skaidrs tagad par to līzinga lietu. Pirms tam ar līzingošanu neesmu aizrāvies, tādēļ nezināju. Paldies. Varbūt ir kāds ir pircis autiņu Atlasa motora? Ir kadas atsauksmes? ar to VIN man šķiet, ka pārdevēji Latvijā nelabprāt grib izpaust, jo kā saka, suns zin ko ir ēdis... Ar tādiem negribas komunicēt. Negribas jau arī dikti ieberzies ar pirkumu, pašam autiņu būšanas štelles nav stiprā puse, nāksies vien meklēt paziņas, kas kko biski rubī no dzelžiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja tiec pie auto, to VIN vari apskatīt un norakstīt. Viena no vietām saskatāma pat aizvērtam auto vadītāja pusē cauri vējstiklam. Pirms pārdošanas to autiņu taču ļaus tuvumā apskatīt. Protams, VIN uzrakstu var speciāli aizsegt, bet tad jau tāpat skaidrs.
Starp citu laikam laba ideja kaut vai piezvanīt un paprasīt - ja nesaka tad tāpat skaidrs, ja pasaka, tad jāpakrāmējas ar pārbaudīšanu.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveicināti!
Nu ko, noskatīju vienu Doge GC 1996 g. 3.3i ar paaugstināto jumtu cenā 4500. Sisits jau domāju ka ir 100%, tur nav ko, bet nezinu cik stipri... norakstīju VINu - 2B 4GP 44R 3TR 799080. Aizsūtīšu šito, kur man te ieteica linkus, bet varbūt tepat kāds var palīdzēt ar atkošanu?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Var noderēt arī pārbaude http://www.crash-cars.ru/ . Pamēģināju šo VIN, bet neatrada, it kā caur izsolēm ASV nav gājis.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Pārdod un Pērk » Taisos uz pirkšanu.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online