iespējas nopirkt Voyager/Grand » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » iespējas nopirkt Voyager/Grand

Lapas: [1]
iespējas nopirkt Voyager/Grand ( 3202 )
ctrlz

2 ziņas

PM

dažādu apstākļu ietekmē esmu sācis interesēties par Voyagera/Caravan iegādi uz kredīta.
Līzinga maksājumam mēnesī nevajadzētu pārsniegt ~eur 100 un vēlams būtu lai auto būtu darbināms arī ar gāzi (dīzeli gan nevēlos) neturbo, un nebūtu pilnpiedziņa. Nu 4WD varbuut arii var buut.

Vai ar šādiem nosacījumiem var iegādāties Voyageri/(Grand Voyageri protams labāk) labā tehniskā stāvoklī. Visticamāk veco ( esot arī izturīgāks ), bet protams var domāt arī par jauno par labu cenu. Varbūt kāds var piedāvāt variantus / idejas ?

Atbildēt uz šo ziņu

ctrlz

dron

33 ziņas

PM

Par šo naudu mēnesī sanāks tev apmēram 92 – 94 gads. 92js – plus mīnuss normālajā stāvoklī, 94 – būs jāpameklē un jāpieliek rokās jeb jāiegulda naudu. :wink: Caur reklāmām – parasti iet bez gāzes iekārtas. Tātad jārēķinās papildus ar 250 līdz 1500 Ls – atkarība no gāzes iekārtas modeļa un „navarotiem”. Silti iesāku – iebrauc Voyager Klubā (pie kortiem) un paruna ar Jāni, jeb piezvani – 9215731. Vismaz kaķi maisā nedabūsi. Es pats arī jau mēnesi skatos 92 – 94. gada benzinnieku.. Pagaidām nevienu ievērojamo eksemplāru caur reklāmu neesmu atradis... Nolēmu piekrāt naudiņu un paņemt normālo ’94 ’95. Kas attiecas uz tavējo gadījumu - klubā var arī sarunāt palīdzību ar piemeklēšanu.

Kas vel – ar līzingu būs jārēķinās uz 30 – 36 mēnešiem. Savādāk sanāks kaut kur no 120 Eiro/mēnesī. Kaut tas ir individuālais jautājums – var būt ari mazāk dabūsi. Iekš reklāma.lv tagad var piemeklēt mašīnu un uzreiz pierēķināt līzinga maksājumu. Vienīgas man liekas joks ir tāds, ka tā summa, kura sanāk – ir tikai aizdevuma atmaksa, bez procentiem un apkalpošanas, kas varētu but vēl 5 – 25 lati. Jā vel kaut kas interese – vari sūtīt e-pastu, privāto, jeb zvanīt. Telefons – personīgajā pasta. Varbūt ari kaut kā piepalīdzēšu. :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

93 VOYAGER 2,5 TD

ctrlz

2 ziņas

PM

[quote] Silti iesaku – iebrauc Voyager Klubā (pie kortiem) un paruna ar Jāni, jeb piezvani – 9215731. "

kur tas īsti ir? Tajā placī kas ir pie paša ceļa voyagerus praktiski neredzēju.

Atbildēt uz šo ziņu

ctrlz

dron

33 ziņas

PM

Pie ceļa – manuprāt viens no sliktākiem variantiem vispār. Attieksme nekāda un cenas uzpūstas ne no ka. Nedaudz dziļāk ir kluba placis. Braucot uz Rumbulas pusi tieši pirms plačiem ir tāds diezgan bedrains ceļš pa labi, pa to, pirmais pagrieziens pa kreisi, tur pa labo roku tāds laukums kur var mašīnu nolikt un faktiski tas placis, pie kura noliksi mašīnu arī būs Voyager Klubs. Cenas izskatīsies nežēlīgas, bet pirmkārt – mašīnas tiešam laba stāvokli un viņas tirgo par atbilstošo cenu. Es ziemā ņemu mašīnu darba vajadzībām, tiesa gan ne Voyager – uzliku ziemenes un TA izgāju no pirmās reizes, kaut vāģis bij ’88 un līdz šim 3 mēnešus nostāvēja. Otrkārt – visu var sarunāt. Pirms braukt – uzzvani Jānim vai viņš uz vietas – ar viņu var sarunāt piemeklēt arī kaut ko lētāko, ja tas kuras ir uz vietas nepavilksi. Jo pārējie – cik es zinu par normālam atlaidēm un mašīnas piemeklēšanu nezinās teikt.

Atbildēt uz šo ziņu

93 VOYAGER 2,5 TD

Anonymous user

3652 ziņas

PM

dron"]Pie: "
es kad saveejo mekleeju biju tur iegaajis ... aarpraac! cennjiks nenormaals un tas vecis tur taac ka liekas ka es vinja guljamistabaa nelaikaa iegaajis buutu ... galiigi garaam.
manaa gadiijumaa pie Jāņa tobriid nebija exemplaara kas man patiktu.sarunaajaam ka vinjsh mani informeesd tikko kas paraadiisies.bet sanaaca taa ka tanii pashaa dienaa ar brachku klejojaam pa plachiem un pilniigi netiishaam uzraavaamies kad vienu CV dzina iekshaa uz tirgoshanu .. nu un mees arii vinju paartveeraam noveicaas!
par liizi runaajot ... maneejais maksaaja 4300 eerikus.pirmaa iemaksa 2000kaukas eiro.meenesii maksaaju 110 Ls uz triis gadiem.kasko 200 Ls gadaa.
baigi sanaak paarmaksaat,bet braugt gribeejaas un taapeec pofig ka jaapaarmaksaa! kad tad kad ne tagad ... ;)

Atbildēt uz šo ziņu
dron

33 ziņas

PM

:wink: :wink: tā arī ir...

Atbildēt uz šo ziņu

93 VOYAGER 2,5 TD

Lapas: [1]

Forums » Pārdod un Pērk » iespējas nopirkt Voyager/Grand
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online