Atšķirība starp Dodge Caravan un Crysler Voyager ? » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Atšķirība starp Dodge Caravan un Crysler Voyager ?

Lapas: [1] 2 3
Atšķirība starp Dodge Caravan un Crysler Voyager ? ( 7961 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Dravnieks

6 ziņas

PM

Kāda ir atšķirība starp Dodge Caravan un Crysler Voyager ? It kā firma, ja pareizi sapratu viena un tā pati (Crysler, kurš ir nopircis Dodge), caur bildītēm un pieejamajiem aprakstiem šie modeļi (1996-1999.gada) izskatās gandrīz vienādi, bet cena tirgus plačos Dodge variantam zemāka... kur ir tā atšķirība?

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Kura gada un kads motors ir jūsu auto?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Dravnieks

6 ziņas

PM

Vai kāds zin, un vai ir mainījis

Vai var nomainīt spidometru no jūdžu rādījumiem uz kilometriem.
Respektīvi vai pietiek tikai ar spidometra nomaiņu, vai jāmaina visa tā apgriezinu uzskaites sistēma?

Atbildēt uz šo ziņu
Dravnieks

6 ziņas

PM

Esmu nopietnos auto mekleejumos, un vienā Maskavas ielas placii vienu noskatīju 1996.gada Dodge Voyager, tjipa pa taisno no Micciganas naacis, bet spidometrs jūdzēs,,, par cik cena bija pieņemama, tad raizes darīja tieši spidometrs, kuru gribētu mainīt, jo braukt jūdzēs ir visnotaļ apgrūtinoši.

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Ja Jūs būtu bišķiņ uzmanīgāk ieskatījušies, tad pamanītu kā ar maziem cipariem ir atzīmēts ātrums kilometros! Paneli no eiropieša amerikānim ielikt var, bet cik daudz no “priboriem” strādās ir atkarīgs no “Body computer”. Savam es ieliku bet tikai tahometra dēļ. Manējam strādā vis, nestrādā tikai motora eļļas spiediena pulkstenis. Bet ar to esmu samierinājies, jo vecam amerikāņu panelim tapāt bija tikai kontroles spuldzīte.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

elektrik

25 ziņas

PM

Dravnieks"]Vai: "

Panjem markers un uzraksti KM pats. :twisted: 100km/st=58 j/st. atrums pilsetaa ap.30 j/st (=5o km/st). srpus pilseta ap 55 j/st. un nau nekadus problemmus. tikaj iegaumet parus skaitljus. man ari ir km un j. anglijas judzes mazliet atshkjiras no amerikas, bet anglija man biji ljoti viegli skatities uz judzes dalijumu :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 1994

brivmezsh

60 ziņas

PM

atšķirība nekāda

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3,8 AWD 2002

Lapas: [1] 2 3

Forums » Pārdod un Pērk » Atšķirība starp Dodge Caravan un Crysler Voyager ?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online