Forums » Pārdod un Pērk » Pāris jautājumu pirms pirkšanas
| Pāris jautājumu pirms pirkšanas ( 2529 ) | |
|
Anonymous user
|
2007-07-03 16:07:20 Sveiki! Doma ir iegādāties Voyager, to, kas ir 96-99. Skaidrs ir tas ka motors būs 3.3 vai 3.8 un automāts. Radās daži citi jautājumi: 1) vai ir kāda principiāla atšķirība starp Grand un parasto Voyager, izņemot izmēru? Jau iepriekš paldies! |
|
Anonymous user
|
2007-07-07 17:07:17 Atšķirība tiešām ir tikai izmērā, vismaz nekādas citas atšķirības neesmu pamanījis. Es jau tomēr ieteiktu ņemt Grandu, jo man tomēr īsais bija par īsu. Nezinu kāpēc, bet bieži ir problēmas ar kondicionieri (man abiem zūd freons). Pavēro vai ir rezerves ritenis. Ieteiktu nomainīt uzreiz eļļas. Ja pērc no autoplača, tad atceries, ka tas nenozīmē, ka mašīna ir labā stāvoklī. Pārbaudot konstatēju, ka uguņi ir stipri par augstu, bremzes sliktas...., kaut gan tiko bija izieta apskate. Tā grūti pateikt, kuram no šiem burtiņiem būs piemēram ādas salons vai kādas citas fīčas. |
|
Anonymous user
|
2007-07-09 12:07:12 Ieskatījos sava 98g. Voyager lietotāja rokasgrāmatā. LE/LX versijas ir 4,9 cm augstākas nekā SE. Tas attiecas arī uz Grand SE un Le/Lx variantiem. |
| Lapas: [1] | |
Forums » Pārdod un Pērk » Pāris jautājumu pirms pirkšanas