paliidziet » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » paliidziet

Lapas: [1] 2
paliidziet ( 3274 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki visiem, lieta taada: esmu noleemis nopirkt voyageru, sapratu, ka masiina ir lieliskais variants prieks darba un prieks gimenes. vieniigais jautaajums, (izleemu nopirkt 2000 vai 2001 gadu) 2.5 diizeli, vieniigais CRD vai Td. pareizi es sapratu ka crd dzineejs ir jauns? vairaak zirgspeeku? ir vinjs praktiskaaks? kurs no dzineejiem ir labaaks? sis ir tas galveenais jautaajums? un veel viens jautaajums, ko juus ieteksiet? automaatu vai mehaniku? man principaa vienalga! es taisos pasuutiit no vaacijas, tagad mekleeju , neko labu nevaru atrast :/ Latvijaa daudz vairaak piedavaajumu paldies, ceru uz juusu sapratn

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

Vislabākā mašīna ir tā ar kuru nav jāčakarējas, bet kura tā ir?
Pameklē forumā, jo šis jautājums jau ir apskatīts iepriekš

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Un ne reizi vien

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

Uz šo jautājumu laikam Zuris var atbildēt.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vai 2005 gada T&C lūka jumtā mēdz būt dekoratīva, t/i. nekustās? Veic tikai stikla griestu funkcijas. Auto no ASV izsoles.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

Manējiem 05 gadiem,un arī vecākiem, cik ir bijuši, lūka ir elektriska ar divām funkcijām-vēdināšana,vai nobīdas visa. :idea: Varbūt tavā variantā tas ir samopals :?

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paldies! A man mēģina iestāstīt, ka šitā gada modeļiem ir dekoratīvas lūkas, kas nekustas, kaut griestos pogu vieta aizlīmēta ar skoču. Tā darbojas auto pārdevēji:))

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

Kur tādi tirgoņi darbojas? Tautai savi varoņi ir jāzina

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Pārdod un Pērk » paliidziet
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online