Voyager 2,5 tdI: + un - » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Voyager 2,5 tdI: + un -

Lapas: 1 [2] 3
Voyager 2,5 tdI: + un - ( 5835 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu man 1998 2.5td, viss ok, ka visi saka vidēji ap 8 litri dinamika normāla , paskaļš, uzmanību pievērs stūres pastiprinātāja sūknim un kudiškas kompresoram, abi baigais gemorojs.

Atbildēt uz šo ziņu
Rashns

187 ziņas

PM

nu nafig tos vecos dizeljus, 3,8 un laba gāze, balons 55 litri rezerves ritena vietā, un nekada gemoroja, pa šoseju var pat 250 jūdzes nobraukt

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

janchux-l

238 ziņas

PM

Cik cilvēku, tik viedokļu, kamēr uz savas ādas nepārbaudīsi, pie slēdziena netiksi. Es piemēram neko citu negribu, kā dīzeli, lai arī ir skaļāks, to tā nopietnāk sāk just virs 120km/h, toties dinamika un ekonomiskums ir OK, un kaut vecs, problēmas nekādas, mainu tikai eļļu(labu) un braucu! ar bāku tieku pāri 1000km, un man atkal ar gāzi negribas krāmēties.

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

Tas ir kā ar sievietēm-gaumes lieta

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

kurš saka ka dīzelis skaļš? Man ir divi suvbūferi, un pat pie 185km/h motoru nedzirdu. Vajag lietām pieiet no otras puses.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es kopš maija braucu ar 3.8 benzīnu. Nu lai tas patēriņš ir 12-13 litri,bet tas tomēr nav golfs ar 8 litri patēriņu. Ir dikti feini

Atbildēt uz šo ziņu
ANTishoX

143 ziņas

PM

Varu pateikt labu vardu par dizeljiem!! ELEKTRIBA-ja taa juus pievils,ar dizeli lidz maajam tiksiet,tacu ar benzinnieku ziemas sala kaut-kur palikt- :x .Veel man nu-sausmigi patiik variants-salikums automats+dizelis+sieviete+ziema-kaut kur laukos!!!

Atbildēt uz šo ziņu

======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ========================

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pāris mēnešu pa druskai ripinu ar savu dīzeļnieku pagaidām patīk. Dodu priekšroku dīzeļdegvielai no ugunsdrošības viedokļa. Esmu redzējis, kā benzīns uzliesmo no vissīkākās dzirksteles elektrosistēmā.
TVNetā humoristi jokoja: Kā atdalīt bākā dīzeļdegvielu no benzīna- iemet sērkociņu, benzīns izdegs, dīzeļdegviela paliks.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Pārdod un Pērk » Voyager 2,5 tdI: + un -
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online