Voyager2,8 CRD LTD Autom(2006) pret Galaxy 2,3 (1998)Manual » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Voyager2,8 CRD LTD Autom(2006) pret Galaxy 2,3 (1998)Manual

Lapas: [1]
Voyager2,8 CRD LTD Autom(2006) pret Galaxy 2,3 (1998)Manual ( 2732 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Šodien bij tā lielā diena, kad nolēmis iegādāties savādāku auto, devos uz TC motora pakaļpusē izveidoto laukumu, kurā tiek piedāvātas lietotas automašīnas. Parunājos ar pārdevēju un izvēle krita uz 06 gada GrandLimited ar 2,8 CRD un autom. kārbu. Nu viss bij labi, sarunājām pavizināties-es negribu nevienu apvainot, un ceru ka mani no šejienes neizmetīs(ja kādam interesē varu parādīt savu un tā brīža iekāroto auto), bet pēc iedarbināšanas es tanii Voyager jutos kā kaut kādā vibratoraa. Troksnis mazliet klusāks kā belaruss traktoriem, beņķis vibrē, man tiek stāstīts ka mašīna nav ļoti ilgi darbināta(nodomāju, ka laikam es vienīgais duraks kuram tā ieinteresēja).Kad man tiek paziņots ka motors uzsilis (pēc temperatūras rādītāja es gan to nevarētu konstatēt - bet nu labi, katram jau sava uts) varam doties testa braucienā. Dinamika - mani neapmierina, pie tam, pie vadītāja frāzes ka pedālis ir grīdā, mana mugura nejūt tik ļoti gaidīto saķeri ar krēsla atzveltni:(( Bez tam, besii aaraa - pastāvīgi aizmugurē kaut kas grab. Vairākas reizes pavēršot savu skatienu atpakļ tā arī nesaprotu kas tur notiek. Braucot, šofera blakus sēdētāja vietā, sajūta ir laba, taču aizmugures žvadzoņa darbojas kā parkinga sensors - un tas viss 2006 gada mašīnai ar nobraukumu ( ja pareizi atceros)67 000 km, kurai, kā man paskaidroja, neesot bijušas virsbūves daļu deformācijas. Esam atgriezušies izejas punktā, taču temperātūras dačiks vēl aizvien slinki tusējas pie sākuma stāvokļa:(( Garastāvoklis sacakarēts. Aiz skrobes aizmaucu uz Fordu. Jaunais Galaxy, pieprasiju testa braucienu, bisku pagaidiju un testa auto ar 2,0 td bija klāt. Par izjūtām nestāstīšu, tik pateikšu, ka, ja kāds netic, izmēģiniet paši to, ko izdarīju es!

Atbildēt uz šo ziņu
tovn@cantri

38 ziņas

PM

Ņem fordu vai galaksi un dzīvo laimīgs, man bija tieši pretēji

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

2006 gada Voyager pret 1998 gada Ford
un vispār... tās vīnogas bija skābas

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Pārdod un Pērk » Voyager2,8 CRD LTD Autom(2006) pret Galaxy 2,3 (1998)Manual
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online