Pērku sīkumus Dodge Caravan/Vojažierim 96-00 gada. » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Pērku sīkumus Dodge Caravan/Vojažierim 96-00 gada.

Lapas: [1] 2 3 4
Pērku sīkumus Dodge Caravan/Vojažierim 96-00 gada. ( 6350 )
Onkulis

26 ziņas

PM

Nu tad tā, par saprātīgām!! naudiņām vajag dažādus sīkumus:
1) Viduskonsolē apakšā kur ir CD kaste (tiem kam tur nav vienkārši plaukts)
- vajag kastes rokturīti :!: vai visu kasti;
2) Bardačoka plastmasas stiprinājumus (tādi plastmasas krāmi, kas tur to bardačoku priekšā lai pārāk daudz neatveras);
3) Labu :!: durvju gaismas štekeri;
4) Priekšā nesalocītu :!: plastmasas stīpiņu (to, kura starp priekšējo vējstiklu un to plastmasu, kurā logu birstītes stāv);
5) Salona plastmasas vāciņi - tāds mazs apaļš, kurš priekšējajās durvis skrūves nosedz.

Iemetiet privātajā mailā numuru, ja kas ir, vai iepostojiet šeit.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es arī pie viena... :roll:
Varbūt kāc zin, kur ir izjaukts CV? Mani interesē abu priekšējo durvju "apšivkas" ar gaisa lūkām uz otro krēslu rindu (manam nav ) Un vēl šādi tādi salona sīkumi. Vislabāk jau būsu kāc šrota variants, ko var aplasīt par sakarīgām naudiņām.

Atbildēt uz šo ziņu
Onkulis

26 ziņas

PM

Jā, jo variants ar zvanīšanu pēc ss.lv vai reklāmas īsti neder. Esmu mēģinājis savam bembim šādā veidā sadabūt dažādus sīkumus. Scenārijs vienmēr viens un tas pats - piezvani, paprasi to figņu - pasaka, ka ir. Aizbrauc - kad izdzird, ka tev vjaag kādu figņu, pipsi u.t.t. - uzreiz paziņo, ka nav, neskatoties uz to, ka placī stva 10 tādas mašīnas.

Piemērs: Izrādās nevienam BMW modelim kurš nonāk šrotā - nav logu mazgājamā šļutenīšu savienotājs kurš nāk zem kapota :shock: un kuru es sabojāju pats! Pārbaudīts ~5 šrotos! Kaut, gan esmu redzējis daudzus BMW spricējam logu mazgājamo šķidrumu uz logiem, bet kāpēc visi viņu izņem ārā pirms mašīnu nodod šrotā? :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Neviens tiešām neko nezin?? :shock:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Onkulis"]Labi,: "

:wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Onkulis

26 ziņas

PM

Labi, ka vismaz katrīnīte laiku pa laikam atbild

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tiešām neviens nezin kaut kur Vidzemē kādu sistu Voyageru (virs 95.g.)? :?

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Tur Jums kungi vajedzētu pašiem apmeklēt šrotiņu un tos sīkumus piemeklēt. Jo grūti jau iebraut kas tas pa štekerīti vai nelocītu stīpiņu. Iesaku sākt ar Voyager cluba servisu Ogrē gan jau kaut ko izdosies sameklēt.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Pārdod un Pērk » Pērku sīkumus Dodge Caravan/Vojažierim 96-00 gada.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online