Gribeetu pirkt voyager » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Gribeetu pirkt voyager

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7
Gribeetu pirkt voyager ( 10315 )
Bango

974 ziņas

PM

Nau jau veči tik traki,klubā ir vismaz 20 CV kas braukā ar 2,4 parasto kārbu un apkalpojas pie mums,visi viņi ierakstās 10 litros,citi ekanomisti uzlikuši vel gāzi un arī brauc,protams siksnas maiņa,roļiki kas ir daudz dārgāki nekā 3,3.l.pat parāstā kārba kas ir vienāda ar dīzeli,ar nav no lētajām,automātu gan uzskatu ka 2.4 nevajadzētu pirkt,smiekliņš parāva ka ar automātu braucot ieslēdzu kondišku un uzreiz pārslēdzās uz zemāku robu, Vēl dažiem ir kad eļa jāuzlej uz pāris štukām litriņš,bet tas jau nav tikai vojīšiem :roll: Tā ka neko sliktu īpaši nevaru teikt,arī pēc zirgiem daudz neatšķiras no 3.3,es personīgi par 3.3 vai 3.8,bet cik cilvēku tik viedokļu,tikai lūdzu neiedomājaties par 2.0,tur ekanomiju neredzēt nemūžam :!:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kurs tad sunim asti cels ja ne pats suns. Ja runaa par sliktaam lietaam tad CV virpaar daudz slikta ir dzirdeets. Ja klausiitos visu ko runaa....
Tas pats variants ir ar BMW powera un Audi Styla meeraas ar zirgiem motoriem krutaakajiem tjuuningiem un ja tes nav BMW X5 vai Audi S modelis tad tu esi nekas.

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

Te neviens ne ar ko nemērās. Cik saprotu, pats gribi mērīties.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vispaar jau es gribeeju info bet dabuju spamu. Sitajaa forumaa tikai no Bango dzirdeeju kaadu info pa masiinu. Man interesee informaacija par CV nevis citu domas.

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Taims"]Vispaar: "

Nu ja Tu vēlies info par CV, tad ar to viss forums ir biezā slānī piebāsts, vajg tik rakt, šā tēma jau ir apskatīta desmitiem reižu, visi plusi un mīnusi smalki aprakstīt. Ja interesē 2,4 motors, tad tā jau ir atsevišķa tēma, te nu kas pašam labāk patīk, ja gribi braukt bez sasprindzinājumiem tad 3,3 vai 3,8, ja gribi taupīt, ņem labāk dīzeli.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Andrej Si tu te tagad izklaasti savas domas, pat arii. Un sajos forumos slavas dziesmas dzied 3,3 un 3,8 litriem a 2,4 nepiemin. Man ir aizdomas ka tu pat nevareetu pamatot savu uzskatu par to kapeec 3,8 ir labaaks par 2,4.

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

Ja Tu esi redzējis, kāds izskatās VOYAGER, tad nojauti, ka masa viņam nav nekāda maza. Es saprastu, ka GETZā 3.3 motors būtu pa traku. šeit tas tā nav. Vari pirkt 2.4 motoru un ja brauc viens vai divi cilvēki, būsi apmierināts. Bet ja ik pa laikam gribēsi autiņu piekrāmēt, tad labāk 3.3 vai 3.8. Jo tad motors nav max. noslogots. 6 cilindru motoram ir stipri lielāks motora resurs. Šeit Tev neviens nespiež (kā pats minēji pretējo un nezin no kurienes to rāvi...). Zinu, ka Krievijā ir izplatīts 2.4, jo mašīnas ar šādu motoru ir lētas(pie mums ar gandrīz ap 1000 eiro).

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Miltins

260 ziņas

PM

Taims"]Andrej: "

Ja nepamanīji, šajā forumā cilvēki mēdz apmainīties ar domām un viedokļiem. Ko tad prasi padomus ja tie Tevi neinteresē?
Nu ja Tevi interesē pamatojums, tad apskati lapu www.chrysler-dodge.ru tur par to 2,4 ir šis tas rakstīts.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7

Forums » Pārdod un Pērk » Gribeetu pirkt voyager
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online