Gribeetu pirkt voyager » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Gribeetu pirkt voyager

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7
Gribeetu pirkt voyager ( 10312 )
Miltins

260 ziņas

PM

Jā, man nu tas ar nav skaidrs, kā tādas klases auto var būt tik štruntīga skaņas izolācija. Man darbā busiņā motora skaņu pat dzirdēt nevar, lai saprastu vai strādā uz tahometru jāskatās

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kā smejās meistari- tas 2,5 dīzelis esot Itāļu ražojums, kuru sākotnēji izmantojuši elektrības ražošanai dīzeļģeneratoros! :wink: Un laikam tā arī esot... :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Sanāk, ka braucu ar dīzeļģeneratoru, bet esmu apmierināts, skaļš jau ir, bet ekonomisks un pietiekami dinamisks, man pietiek!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Protams naujau tik kluss kā japāņu jaunie dīzeļi ,bet šie tiešām ir lēngaitas dzinēji un tapēc viņi arī ir skaļāki. Bet man vienalga patīk!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Starpcitu aizmirsu pateikt par pateeriņu cik esmu dzirdeejis no citiem kam cv ir ar 3.8 motorutad zem 15 pat uz šosejas nav a es braukaajot pa pilseetu teereeju ap 11 litriem.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es sev arii nopirku 2.4 benziinnieku juunijaa nu esmu nobraucis 7štukas un nekaadu probleemu nav uzraaviens arii ir normaals ja mašiina nav paarkrauta a par to ka motoram mazaaks resurss-nu sorri tu tak netaisies braukt ar to mašiinu visu mūžu.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Bedzot ir cilvēks, kas var sniegt pirmavota informāciju arī par šo CV modeli. Apsveicami.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu 2,4 benzīnieku neitektu pirkt,tad jau labāk paņem 2.5 tdi,ja tev bail no 3.3 un 3.8 motoriem.3.3 un 3.8 motori nev nemaz tik rijīgi.Pats braucu ar 2.8 CRD jauno dīzeli (automātu).Vienīgais trūkums ir skaļums un tas pats ir tikai pie uzsākšanas.Pec tam vairs motoriņu dzirdēt nevar.Un uzrāviens tāds pats kā 3.3 bendzīniekam(pārbaudīts).Protams esmu par 3.3 un 3.8 bēndzīniekiem.

P.S Neklausies ko tev stāsta par CV,ka tas esot slikts autiņš un tādā garā.Man arī draugi un radi teica,lai nepērkot jeņķi,esot baigais sūds lūztot un ka eiropieši esot labāki.Nu tad devos uz saloniem un baudiju kā tad tur īsti ir.Pārbaudiju Fordu,Opeli,Mazdu,un vēl citus.Beigās tomēr nopirku CGV un esmu ļoti apmierināts.Pēc tam radiem bija mute līdz zemei un saka kas par foršu mašīnu.man gribējās teik ko tād pirmstām teici ka ka esot baigais mēsl,bet negribējās neko teikt.Nepagāja ne pāiris mēnešu ka radi nopirka Voyageru.Vārdu sakot eiropiešu minīveni,ja viņus vispār tā var saukt nav nekam derīgi,manā uzskatā.Atvainojiet ja kādu apvainoju ar šo tekstu.,bet tā nu tas reiz ir.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7

Forums » Pārdod un Pērk » Gribeetu pirkt voyager
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online