Gribeetu pirkt voyager » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Gribeetu pirkt voyager

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7
Gribeetu pirkt voyager ( 10315 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

kurmis"]Tad: "
Apžēliņ, pat šeit jūs viņu piesaucat... Atpestī

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

Elfinjsh"][quote: "Tad ņem Merivu, VWfanam ir laba pieredze ar viņu "

Apžēliņ, pat šeit jūs viņu piesaucat... Atpestī "

Viņš šeit ir pat piereģistrējies!!!

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Miltins

260 ziņas

PM

Taims"]Man: "

Nav tik traki! Ja izdodas atrast normālu auto, nekādi īpaši pārsteigumi nav gaidāmi. Kā teica viens mans paziņa " benzīniekam problēmas ir lētākas bet viņu ir daudz - dīzelim problēmu maz bet viņas ir dārgas. Ja neskaita dažus nejaukus pārsteigumus, kurus gan pašam vajadzēja paredzēt, esmu ar dīzeli apmierināts.

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

bumbieris"]Slinkums: "
Man iepriekšējais auto bij 92 gada dodge ar 3.0 motoriņu, nu nezinu vai ir jēga uz tādu skatīties, jo patēriņš viņam ir tāds pats kā lielajiem, un parasti trīslitriniekiem ir pašvaka komplektācija .

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Martini

79 ziņas

PM

Taims"]Nee: "
Var! Man pašam tāds ir.
Gāzi,kad džeris bija piekāmēts līdz augšai, ēda 16L, bet iespējams,ka esmu pārāk mazu spiedienu noregulējis trumulī.Kad braucu viens, tad ēd ap 11L pa šoseju. Ar benzīnu nemaz nesalīdzināt. Un uzskatu,ka,ja motors ir mazāks par 3.3, tad autiņš tomēr nav ķerrātājs... Masa tomēr nav maza...

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Jaasaak buus nopietnaak piedomat par diizeliem. 2,5 turbo diizelis man liekas ir stipri izplatiits

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

97. gada CV 2,5 dīzelis ir stipri skaļš. :? (esmu braucis) Un protams nav automāc! Bet ir - kam patīk, vai ir izdevīgi ..

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Jaazinu ka skaljs, man kaiminam taads ir un es 4. staavaa dzidru kaa vins to ruucina

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7

Forums » Pārdod un Pērk » Gribeetu pirkt voyager
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online