Gribeetu pirkt voyager » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Gribeetu pirkt voyager

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7
Gribeetu pirkt voyager ( 10310 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nee nu protams ka taas ir labas masiinas. Es jau nesaku ka man taas nepatiik. Man patiik arii Mustangs 5 litriigs un citas jaudiigas iespeejas. Runa ir par iespeejaam ko var atlauties. 15-17litri uz sotaku nevaru atlauties. Tapeec skatos uz mazaakiem motoriem. Nu nepavisam man negribas nemt Opel Zafira (vai kaa vinu tur sauca)

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

Tad ņem Merivu, VWfanam ir laba pieredze ar viņu

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man diizeli nedaudz biedee, neesu ar tiem saskaaries un nezinu ko no tiem gaidiit

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Nu ja 15-17 litri uz simtu sit pa kabatu var tak paņemt dīzeli un iztikt ar 9-10 litriem. Vienīgi atrast labu dīzeli ir diezgan grūti.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es ir Audi fans. Meriva vispaar ir 7 vietiiga?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki! Varu padaliitis pieredze, man ir 2,4 voyagers. Par jaudu te visi pareizi saka nevar salidzinat ar 3,3 vai 3,8 un benzina paterinjsh praktiski neatskjiras meibi 1Litrs videji. Man pa shosi normali uz 100- 110 velkot 9litri pa pilsetu, ja normali braukt un nesportot tad 13Litri.
Par detaljaam runaajot ritosho uz sitiena var dabuut un salidzinoshi letaak nekaa japanjiem, jo pirms tam divi japanji bijushi un ir ko saliidzinaat.
Motoram gan esmu dzirdeejis ka detaljas daargaakas nekaa lieliem motoriem un var buut probleemas ar piegadi.
Bet noteikti varu teikt ka konforts nu ir kudi lielaaks nekaa visiem eiropas miniveniem.

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Slinkums meklēt. A vai tad Begimotiem 3.0 motorīši vairs nenāca?

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

juris

429 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7

Forums » Pārdod un Pērk » Gribeetu pirkt voyager
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online