Gribeetu pirkt voyager » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Gribeetu pirkt voyager

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7
Gribeetu pirkt voyager ( 10310 )
Jurčiks

445 ziņas

PM

[quote]Vispaar jau es gribeeju info bet dabuju spamu."
Tad jau tu spamu neesi dzirdējis !
Tu vienkārši gribi dzirdēt to ko gribi, bet negribi ieklausīties citos viedokļos, vienkārši cilvēki kuri ir izmēģinājuši 3.3 un 3.8 motorus stāsta to Tev no savas pieredzes, tas nav sporta auto lai lielītos ar motora tilpumu un jaudu, tie ir zemapgriezienu motori kas ir ar lieliem kalpošanas resursiem, un pietiekamu jaudas rezervi lai kustinātu to massu uz priekšu , a Tu spriedelē bmwpower līmenī, un salīdzini ar tādiem pumpainajiem tīņiem voyager īpāšniekus, te ir drusku cits kontingents.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Jurčiks

445 ziņas

PM

17 l varētu būt gāzes patēriņs, benzīna vidēji varētu būt 15, ja vairāk pa štrāsi brauc tad vel mazāk,līdz pat 11.
Braucot ar gāzi un salīdzinot degvielas izmaksas uz 100 km tas sanāktu apmēram tas pats kā 9 litri benzīna.
Iespējams tie kas brauc ar maziem motoriem ir apmierināti, tā pat kā tie kas brauc ar golfu un saka super !, bet varbūt nav neko citu izmēģinājuši, viedokļi ir dažādi, bet tādu 2.4 motoru lietotāju nav daudz un tas par kautko liecina.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nee nu protams labaakais veids kaa to uzzinaat ir kaadu laiku ar masiinu pabraukaat. Nu pa 6000 eiro nevardabuut taadu CV kurs tik maz teereetu.

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

3.3 motoram vid. patēriņš ir 11.5 litri (manam auto)
nodoklis attiecināms tikai pie pirmreizējās reģistrēšanas Latvijā.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pirmkaart ir jau taajums kaa sastaav ar nodokliem masiinaam kuraam motors irs ir virs 3 litri? Valdiiba kaut kaadus suudus tur pieneema. Te jau pasi lietotaaji saka ka 3,3 pateerins ir ap vai virs 17litri. Bango pieveda piemeeru ka ar 2,4 ir ap 10. Starpiiba ir vaine! Ja es buutu baigi biezais pirktu Audi Q7 Chrysler inzenieri jau ar nav nekaadi lohi ja ir palaidusi razosanaa taadas masiinas, ir pat 2,o litri motors.
Tapee jau intereseejos lai ieguutu peec iespeejas vairaak info. Cik ir zirgi 2,4 litriigam?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

A kapeec tie cilveeki kas brauc ar mazajiem motoriem saka ka ir ok?
Bet tie kas brauc ar lielajiem saka ka mazie ir galiigi nekur nederiigi?

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

Bet principā saistībā ar auto ir divi priecīgi notikumi 1) Kad nopērc 2) Kad pārdod. Tas tā humoram
Runājot par dzinējiem, man ir 3,3 l, čoms iegādājās ar 3,8l, un tagad man arī gribētos 3,8, jo patēriņā jūtamas atšķirības nav, bet jaudā ir, vismaz man tā liekas. Tas ir kā svarcelšanā, lai paceltu lielāku svaru, cēlājam arī jābūt ar attiecīgu masu, savādāk lielie pauti (oi, atvainojiet) garantēti...

Atbildēt uz šo ziņu
ddff

86 ziņas

PM

Iespeejams nav meeginaajushi lielaaku motora tilpumu. Es, kamer braucu ar teeva zhiguli, arii biju paarliecinaats, ka nekas labaaks uz pasaules nav. Kas attiecas uz topicu, tad bija man 2.5 l dzineejs mazajai bundzai (ne Grandam), peec tam nopirku grandu ar 3.3, un ir skaidrs, ka naakosho pirkshu 3.8. Pirms laika sanaaca atkal pabraukt ar to, kam 2.5- atsevishkos momentos gribeejaas kaapt aaraa un piepaliidzeet ar stumshanu. Viss ir sajuutaas. Aizkaap liidz kaadam placim un paprasi izbraukt ar kaadu 2.4 un pec tam ar kadu 3.3 / 3.8. Peec tam izdomaasi.

ddff

Taims"]A: "

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7

Forums » Pārdod un Pērk » Gribeetu pirkt voyager
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online