Gribeetu pirkt voyager » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Gribeetu pirkt voyager

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7
Gribeetu pirkt voyager ( 10309 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki! Man taa kaa vajadzeetu minivenu, aciis ir iekritis voyagers. Buutu baigi forsi ja Juus vareetu pastaastiit taa plusus un miinusus. Mani taakaa intereseetu 2,4litriigs apmeeram 1997.gada vai nedaudz jaunaaku pa 5-7 eiro. Ko labu pastaastiisiet?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Iesaku izmantot opciju "Meklēt" :idea:
Gau jau ir raxtīc par to..

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sarakstiits jau te ir daudzkas, bet pa 2,4l gandriiz nekaa nav. Te ar taadiem man liekas vispaar nebraukaa, bet reklaamaas uz tirgosanu taadi ir. Palasot jau stipri sabiedeeja ar probleemaam :shock:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Par 2.4L neko pateikt nemāku, bet liekās, ka motoriņš pa mazu... Tuimis.. :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ja domaa ka 2.4 buus economiskaaks par 3.0 tad tu kluudies ,un straadaas uz pilnu jaudu ,liidz ar to nomirs aatraa ,3.8 tie ir muuziigi dzineeji ,,protams ja nebrauc bez ellas )

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

NU protams ka es saprotu ka te tikai 3,8 l uzkata pa motoru. Ja buutu 10 litriigs motors ar to slaveetu. Ziimeejas!

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

A tu dzirdēji kaut vienu labu atsauksmi par 2.4 motoru :twisted: ,te nezīmējas neviens, te ir runa par pārbaudītām lietām .

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

juris

429 ziņas

PM

Taims"]NU: "

Nu Tu galīgi šķērsām esi "aizbraucis".... Ja Tu kaut cik saprastu no motora uzbūves un tā eksplotācijas, tad zinātu, ka tā nav zīmēšanas. Un tas nav getz, kur pietiek ar 1 litrīgu motoru, lai tā skārdene ripotu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7

Forums » Pārdod un Pērk » Gribeetu pirkt voyager
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online