T&C Limited AWD 2002. gada » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » T&C Limited AWD 2002. gada

Lapas: [1] 2
T&C Limited AWD 2002. gada ( 3543 )
ddff

86 ziņas

PM

Par cik TC Motors mani mazliet atdzeseeja ar cenu Grand Voyagerim, tad esmu noskatiijis vienu subj. ar apmeearm 100 kmiles noskreejienu. Kondiicija liekas apmeeram OK, tik jautaajums vai 11000 Ls ir adekvaati taadam auto?

jau iepriekhs pateicos par komentaariem.

ddff
Grand Voyager 92[/img]

Atbildēt uz šo ziņu
ddff

86 ziņas

PM

No kurienes ved? Kaadaas apmeeram naudaas?
Btw: Riigaa ir taadi jokdari, kas sapazinushies ar kaut kaadiem DE jokdariem un taisa iistus briinumus. DE teeli, kas ir Hertz vai liidziigs rental kantoris, nopeerk auto, peec 10k iziet 1. apskati, visu samaina kaa vajag, tad gaazh veel 100k, peec tam tin atpakalj uz 20k un ar visu servisa graamatu, kuraa registreeta 1. apkope pie 10k ved uz LV un par nedabiigu cenu piedaavaa ljaudiim. Lieki piebilst, ka tos 100k auto nav dariits nekas, ne ellja, ne sveces, ne siksnas. Liidz ar ko kopaa turaas tikai uz entuziasmu un Dieva vaardu. Sameeraa stingra biznesa sheema.
LT cilveeks bija skatiities auto, visu nopeetiija, paarchekoja, kopaa ar paardeveeju aizbrauca uz banku sakaartot naudas lietas. Auto palika placii, kur paardeveeja koleegis aatri paarlasiija lukturus atpakalj par USA, veica veel paaris siikas modifikaacijas. Rezultaataa stipri atshkiiraas veelamais no esoshaa...
Taapeec es intereseejos vai kontakts ar importeetaaju ir OK, jeb daudz mega diileru pa vidu. Ilgu laiku domaaju njemt jaunu vai mazlietotu no salona ar garantiju, tomeer jauns ir par smagu, bet nekaadi sakariigi mazlietoti arii neraadaas ilgaaku laiku. Tad nu saaku pashiniciatiivu- resp. apskatiit visus variantus, ko sheit var dabuut.

ddff

Zuris"]ir: "

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

par tādu naudu var nopirkt 03-04 gada limited versiju,pieliec līdz 20 eiro-piedāvāšu 05 gada Dodge gr.car. SXT komlektāciju ar 2krāsu ādas sēdekļiem-bildes SS.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

ddff

86 ziņas

PM

Dodge kaut kaa negribas- laikam tikai aizspriedumi. Negribas paartraukt Chrysler liiniju- peedejie 4 auto tikai taadi bijushi. Par to 03-04 vareetu piekrist, bet vai kaadam ir jeedziigi cilveeki zinaami, kas piedaavaa? Placii kaut kaa ir sajuuta, ka teevochi rosaas ar visu iespeejamo, lai padariitu auto jaunaaku :]

ddff

Zuris"]par: "

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

ir perspektīvā (3nedēļas)04 gada platinium komplektācijas Chryslers,būs arī 05 g.limiteds.

Atbildēt uz šo ziņu

Zuris

1249 ziņas

PM

t.29230402

Atbildēt uz šo ziņu

Anonymous user

3652 ziņas

PM

veci katru mashiinu var paarbaudiit ,vedot to latviijaa uz muitas ir fiziskā apskate kur muitnieks fotogrāfē autinu ja vinsh ir dauziits un viss tas tiek piefiksēts ,un to elementari var paskatiities ,kaadaa staavoklii ar kaadu noskreejienu autinsh ir ticis shurp atgaadaats, varu pateikt pēc savas pieredzes (man atnāca 6 mashiinas ,2 konteineri 2 meeneshu laikaa) tad 80-90% muitas zonā stāv šķilti autini ----diemzēl tas ir fakts ,bet protams ne tik traki kaa lituvaa tur no trim vienu saliimee.un ne vienmeer kvalitatiivi ,vismaz spriezott peec taam kas bija atdziitas pie Majora uz sertifikāciiju ,tad vācieshi splaudiijaas , pat lonzeroni nebija vietaa salikti ))un teikshu vienu normaalu autinu nekur nevar nopirkta pa limonādi ne kanaadaa ne vaaciijaa ,ieejiet autotrader.ca canaadas saits un paskaties cik maksaa T&C LIMITED 2001-2002 NO 10000$ UN UZ AUGSHU + nodoklis ,asv ir nedaudz leetaak ,bet tur arri maak atdziivinaat mironus un aizvets uz citu statu pieregistreet kaa veselu )Vāciijaa cik esmu skatiijies tad plikaa versiija maksaa no 10.500 un augstaak .un kad man kaads saka ka 11l000ls var dabuut labu 2005 gada T&C limited es ))))

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

Kur to var apskatīties kādā stāvoklī auto ir ievests Latvijā?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Pārdod un Pērk » T&C Limited AWD 2002. gada
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online