parking sensor » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » parking sensor

Lapas: [1]
parking sensor ( 3136 )
juris

429 ziņas

PM

domāju autiņam uzstādīt parkingu sensorus. bet pa i-netu rakņājoties, uzdūros arī uz atpakaļskatu kameru piedāvājumiem. tagad domāju, ko ņemt, varbūt kameru? vienīgais, to video kameru mūsu apstākļos ātri vien var aiz**st ciet. ko jūs domājat? varbūt kādam ir jau tās uzpariktes.
P.S parkoties jau māku, bet tomēr kādreiz gadās kādi "zemie" šķēršļi....

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es gan Tev ieteiktu uzlikt āķi labāk, ja vien tāds jau nav. Daudz efektīvāk i pašam parkojoties i drošāka braukšana- elegants bufera pagarinātājs ;)

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Vai kaut ko šitādu domāji?
http://www.incaraudio.lv/index.php?pid=48
Aiz stikla jau arī var nolikt tā, lai trāpa logu tīrītāja noslaucītajā vietā. Un ja pilns komplekts ar skaneriem tad ideāli.
Pa tādām cenām es jau arī sāku štukot monitoru pie griestiem ko sīkajām multenes skatīties un atpakaļgaitā parkoties. Labais tur ir nakts kamera un sensori lie jebkura 2 ieeju monitora piejūdzami.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Mazliet offtopica-
Vispār šitais ir diskriminācija - Vasha zhena opjat rasstroilas iz-za pomjatogo bampera? -
Tad, kad pirksiet tur, pasakiet, ka tas jums pašiem nevis sievai ;)

Atbildēt uz šo ziņu
Rami

11 ziņas

PM

domāju autiņam uzstādīt parkingu sensorus.
mēs nopirkām auto jau ar to parking sensoru - man kā "blondīnei" nu vienkārši super! tas ir ko vērts - daudz vieglāk noparkoties jo šķēršļi jau nav tikai āķa rajonā, gadās kads zars vai celms ārpus āķa raj un kas tad?

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Priekš sevis es lēcu gribu ielīmēt aizmugures logā, tikai nekur vairs nēsmu radzējis pārdošanā.
Nekādi nevaru pierast pie mazajiem spoguļiem, kad pārsēžos no busa. Visvairāk kaitina, ka spoguļos neredz parkošānās vietas sānu strīpas.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nopirku lēcu AURA AUTO pa Ls4,95.

Vel viena točna palika.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Izkratiet sirdi » parking sensor
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online