Elektro Voyager! » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Elektro Voyager!

Lapas: [1]
Elektro Voyager! ( 1003 )
Bango

974 ziņas

PM

Netīšām ieraudzīju ,ka pirms 10 gadiem jau testēja elektro voyager!
https://www.youtube.com/watch?v=C3suNtJjfsM

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tadus elektro brinumus , prototipus sabuvejusi visi razotaji kam nav slinkums kantaino 08-16 ka hibridu ari uztaisija... bet ta ari nepalaida.Un vispar vienigais ko cilveks var apmanit ar visu to elektro auto busanu ir pats sevi jo nekada tur ekonomiska brauksana realitate nesanak Tiem kam nedelec paskataties cik maksa elektrokaste un cik vina gada zaude savu vertibu , panem roka kalkulatoru paskaitlo tas vis ir viens liels ,liels apjajiens.....

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

maris7777

118 ziņas

PM

Forda piedāvājums jau nav nemaz tik slikts un dārgs. Protams salīdzinoši.

https://www.tvnet.lv/7252844/amerikaniem-tiek-elektrisks-ford-f-150-kuram-var-piestepselet-privatmaju

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "Tadus elektro brinumus , prototipus sabuvejusi visi razotaji kam nav slinkums kantaino 08-16 ka hibridu ari uztaisija... bet ta ari nepalaida.Un vispar vienigais ko cilveks var apmanit ar visu to elektro auto busanu ir pats sevi jo nekada tur ekonomiska brauksana realitate nesanak Tiem kam nedelec paskataties cik maksa elektrokaste un cik vina gada zaude savu vertibu , panem roka kalkulatoru paskaitlo tas vis ir viens liels ,liels apjajiens....."

vecais ērms visos laikos tiek nolikt un apcelts viss jaunais. atceros kad visi lamāja pirmās no vācijas atvestās lamatas ar iešprici. ķip kas tas par mēslu kuru nevar pats salabot, tik pa servisiem būs jādzīvojas nakuj vajag. pilnpiedziņa vispār stulbums, divreiz vairāk detaļu un rij bendžu dubultā. ar elektrību arī tagad kariņš. es gan redzu perspektīvas. pilnīgi skaidrs ka elektrību nevajag dzīvokļī mītošajiem. bet ja auto nakšņo pie rozetes, tas jau paliek interesanti.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "

vecais ērms visos laikos tiek nolikt un apcelts viss jaunais. atceros kad visi lamāja pirmās no vācijas atvestās lamatas ar iešprici. ķip kas tas par mēslu kuru nevar pats salabot, tik pa servisiem būs jādzīvojas nakuj vajag. pilnpiedziņa vispār stulbums, divreiz vairāk detaļu un rij bendžu dubultā. ar elektrību arī tagad kariņš. es gan redzu perspektīvas. pilnīgi skaidrs ka elektrību nevajag dzīvokļī mītošajiem. bet ja auto nakšņo pie rozetes, tas jau paliek interesanti."

Es nesmu teicis ka tehnologija butu slikta, bet vina ir nerentabla, un no parastas rozetes tu tur neko nesaldesi pa vienu nakti labi ja 50 kilometriem ieladesi tev bus vajadzigs atrais ladetajs ar kartigu 3 fazu kabeli un 25-45 amper pieslegumu bus intresanti kad viena ciema visi izdomas tadus kabelus vilkt
Un esi gatavs maksat par kompaktkalsi 35 K ? ar drausmigas kvalitates letas plasmas salonu ? un resursu ~10 gadi.Jeb nemsi 2016 gada Teslu pa 45 K kura jau pusi sava resursa ir izstradajusi Otreizeja lietoto tirgu vini vispar ir nelekvids , pardot var tikai pa kapaikam , ja pamonitore Lietoto EV tirdzinu tur vieni un tei pasi auto tirgojas gadu ! pusotru , nevienam vini lietoti nav vajadzigi.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nu nav tik traki. joprojām pa ielām braukā pirmie leafi un priusi. pat ar degradējušām bačām tās kastes 150km pieveic mierīgi. ne man ne sievai ikdienā vairāk nevajag. svaigāki auto var daudz vairāk. pa nakti izi uzlādē. ja brauc kkur tālāk iekāp citā auto. jo elektro kaste nedrīkst būt vienīgais auto ģimenē. un jā. man ir 50A pieslēgums

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "nu nav tik traki. joprojām pa ielām braukā pirmie leafi un priusi. pat ar degradējušām bačām tās kastes 150km pieveic mierīgi. ne man ne sievai ikdienā vairāk nevajag. svaigāki auto var daudz vairāk. pa nakti izi uzlādē. ja brauc kkur tālāk iekāp citā auto. jo elektro kaste nedrīkst būt vienīgais auto ģimenē. un jā. man ir 50A pieslēgums "

Nu ja bet visiem nebus iespejams peislegt pat ne 25 amp ;) man fazenda ir 3 fazes 16 amp kaimini savuklaik ateicas no 3 fazem un tagad grib siltusukni maja ielikt un skuju ! sadales tikls pasaka nav kapacitates ! un SD netaisas sponsoret lai visi varetu dabut 3 fazes, taka es saku ja viena apdzivota rajona kadi 10-20% saks suuukt elektribu ladejot EV ,parejeim pateiks sory gribat jaudu pa jusu naudu mes izbuvesim
A par hibridiem es taka vairak fanoju Hibrids + gaze ir limonade satiku gazes tanka vienu taksistu ar priusu uz gazi, parunajos, braukajot tikai pa Rigu, kurbulejot apkuri un kondisku 3,5-4 eras uz simtu un gada nodoklis 12 eras brackam darba viens uz Rav4 hibrida uzlika gazi ,visi pa vinu smejas lidz uzinaja kadas ir realas izmaksas jauktaja cikla tas ir 3,5 eur

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1]

Forums » Izkratiet sirdi » Elektro Voyager!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online