CSDD NOGALINA VOYAGER » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » CSDD NOGALINA VOYAGER

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14
CSDD NOGALINA VOYAGER ( 16290 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Vin koda desmitais simbols A - atbilst 2010.gadam. Būs palūdzis nodokli pārrēķināt atbilstoši likumam.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Vin koda desmitais simbols A - atbilst 2010.gadam. Būs palūdzis nodokli pārrēķināt atbilstoši likumam."
Acim redzot par konkreto auto csdd nav informacijas par CO emisiju tur pat tak rakstits pie CO2 ka "nav informacijas" atiecigi nodoklis tiek aprekinats pec vecas shemas Vienigais kas mulsina pec ta ko izraku neta vins pec VIN ir zils nevis melns , vainu sludekli noradits nepareiz VIN vainu vins tikai izkatas melns bet ir zils. Motors katra zina uzradas 3,8 bet no kantainajiem ar 3,8 nav jega paskataties kw.. vini nez kapec ir nospiedusi leja jaudu nieka 142 kw lidzsinejo 160kw vieta

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

maris7777

118 ziņas

PM

Cik noprotams, turpmāk pa Latviju varēs mierīgi braukt ar ārzemēs reģistrētu auto. Tā ka , ja ir paziņas Lietuvā vai igaunijā mierīgi var pirkt jaunu voyageri.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Kas tad ir mainijies??

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

maris7777

118 ziņas

PM

Vai tad par šo neesi dzirdējis:

https://sadursme.lv/bus-likuma-grozijumi-par-celu-nodokla-piemerosanu-latvijas-iedzivotajiem/

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

maris7777: "Vai tad par šo neesi dzirdējis:

https://sadursme.lv/bus-likuma-grozijumi-par-celu-nodokla-piemerosanu-latvijas-iedzivotajiem/
"

Izklausas labi, menesus 2 atpakal kautkur lasiju ka kautkadi LV pilsoni iesniegusi sudzibu EK par sito, izskatas ka Eiropas Komisija ir sadzirdejusi un pienemusi merus un bananvalsteles paspasludinatos likuminus liek anulet redzesim ka musejie deputateli reages uz sito EK lemumu.

Atbildēt uz šo ziņu

maris7777

118 ziņas

PM

Risinājums jau vienkārš, atceļ "Ceļa nodokli" pie skates un palielina akcīzi degvielai.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

maris7777: "Risinājums jau vienkārš, atceļ "Ceļa nodokli" pie skates un palielina akcīzi degvielai. "

Nezinu ka citi es esmu par, vairak brauc vairak dedzini degielu ,lielaks motors vairak ari loci nodoklos, man vairaki auto registreti nah man jamaksa kautkads nesaprotams nodoklis par katru ja es visus reize nekadigi fiziski nevaru izmantot.
Jabut ir ka Lietuva un vis pie kajas cik litrigs tev motors.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14

Forums » Izkratiet sirdi » CSDD NOGALINA VOYAGER
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online