Gazes iekarta Dodge Grand Caravan! » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Gazes iekarta Dodge Grand Caravan!

Lapas: [1] 2
Gazes iekarta Dodge Grand Caravan! ( 2981 )
...Marchello...

3 ziņas

PM

Sveiki visiem! Gribeju uzjautat gazes iekartas sakara,jadu ieteiktu manam Dodge Grand Caravan 3,8 stx 2008.gads
Ir doma par Stag iekartu,varbut kads var dot kadu padomu kadu konkreti no Stag es drikstu iegadaties,saprotams lai vina man deretu un darbotos normali!

Jau ieprieks paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Par tādu jautājumu jāgriežas pie LPG iekārtas uzstādītajiem.
Kāpēc tieši interese pret STAG iekārtām? Ir taču citas labākas.
PS Pašam ir STAG, neko sliktu/labu pateikt nevaru.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Pašam pirkt ir jēga tikai ja pats arī uzstāda. Visādi citādi labāk pirkt gatavu pakalpojumu, lai problēmu gafijumā nav tizlu situāciju, kad uzstādītāis pasaka ka atvedi sūdu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

...Marchello...

3 ziņas

PM

Dimitil: "Par tādu jautājumu jāgriežas pie LPG iekārtas uzstādītajiem.
Kāpēc tieši interese pret STAG iekārtām? Ir taču citas labākas.
PS Pašam ir STAG, neko sliktu/labu pateikt nevaru.
"

Stag interise tikai tiri cenas pec,ari kvalitate nav sliktaka manuprat!
Protams labak liktu Prinse,bet nu tas ir par dargu...
Kas butu tas labakas neskaitot Prinse un Brc?

Atbildēt uz šo ziņu
...Marchello...

3 ziņas

PM

PASSATizhi: "Pašam pirkt ir jēga tikai ja pats arī uzstāda. Visādi citādi labāk pirkt gatavu pakalpojumu, lai problēmu gafijumā nav tizlu situāciju, kad uzstādītāis pasaka ka atvedi sūdu."

Nu pats es to nekad neesmu darijis,tapec nerisketu ko tadu darit!
Dzivoju es vācijā un seit uzstadit iekartu majsa biezi vien dargak neka pati iekarta! Tadel domaju varbut Polija nopirkt un Lv uzstadit!

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

...Marchello...: "

Nu pats es to nekad neesmu darijis,tapec nerisketu ko tadu darit!
Dzivoju es vācijā un seit uzstadit iekartu majsa biezi vien dargak neka pati iekarta! Tadel domaju varbut Polija nopirkt un Lv uzstadit!"

auto ar vācu registrāciju? ja tā, tad liekot to LV, iekārtas legalizēšana nebūs iespējama. ja liek LV tad pirkt kko pašam ir stulbi. tu neko neko nevinnēsi. vai pats pērkot, vai uzstādītājs nopirks. kā arī katrs uzstādītājs specializējas uz kkādu konkrētu ražotaju - softu, pie kura ir piešāvies. ar to savu stagu pēc tam sraidīdi aprkārt un puse tevi vnk pasūtīs dēt

princ un brc ir ļoti slikta izvēle. samaksā par nevajadzīgu brendu

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "

auto ar vācu registrāciju? ja tā, tad liekot to LV, iekārtas legalizēšana nebūs iespējama. ja liek LV tad pirkt kko pašam ir stulbi. tu neko neko nevinnēsi. vai pats pērkot, vai uzstādītājs nopirks. kā arī katrs uzstādītājs specializējas uz kkādu konkrētu ražotaju - softu, pie kura ir piešāvies. ar to savu stagu pēc tam sraidīdi aprkārt un puse tevi vnk pasūtīs dēt

princ un brc ir ļoti slikta izvēle. samaksā par nevajadzīgu brendu"

Vai tad taa ir ? pazina registreja no Niderlandes ievestu gazinieku un vins automata registrejas ka uz gazes. iekarta tur protams bija labu labaa ,par kuru neviens LV neko nezin un rezerves dalas nav. Kautkada Mono iesprice reali tupa burka no kuras naka ara 4 trubas katram cilindram un regule to pasakumu sola motors ar adatu no visparastaka Bosch brivgaitas varsta redekutors konstruktivi tads ka visiem tikai vinam remkomplekts cenika ka puse no Polu iekarttas cenas.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: " Vai tad taa ir ? pazina registreja no Niderlandes ievestu gazinieku un vins automata registrejas ka uz gazes. iekarta tur protams bija labu labaa ,par kuru neviens LV neko nezin un rezerves dalas nav. Kautkada Mono iesprice reali tupa burka no kuras naka ara 4 trubas katram cilindram un regule to pasakumu sola motors ar adatu no visparastaka Bosch brivgaitas varsta redekutors konstruktivi tads ka visiem tikai vinam remkomplekts cenika ka puse no Polu iekarttas cenas. "
gan jau ka tam niderlandiedim jau bija doķos gāze.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Izkratiet sirdi » Gazes iekarta Dodge Grand Caravan!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online