CD changer » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » CD changer

Lapas: 1 [2] 3
CD changer ( 4015 )
Tigeris

576 ziņas

PM

jauniņais1988: "
tagad sapratu par ko runā.un kā mainās skaņas kvalitāte ar šādu maģi?vaij šis sadzīvo ar stūres vadību?kā varu atrast to pārejas rāmi,nosaukums?
"

Man bija slikta pieredze ar maiņu uz citu"brendu" Vecajam katainajam Vojitim stāveja magnetola ar vēl kasešu maģi iekša. Tiesa radio skanēja
teicami,skaņa salonā pilnig apmierināja. Bet nu dzive iet uz priekšu,izdomāju ka janopērk mazais Pioneer bloks, ļoti līdzigs pēc funkcijma tam SONY
par ko augstāk runājam.Ne diži kruts, ne diži lēts- kaut kas ap 90naudām maxāja. Ielieku ,saštimmēju visus skaļruņu galus(tipa 4kanālu digiatlais amps iekša)
-piešķiļu: skan ,bet izcili sūdīgi.pat gruti noraksturot, skaņa plakana, apakšgals nekāds -uzgriezisi vairak zemos-skaļruņi sāk pļerkstēt ,bet patīkams
mīksts bass vienalga neparādas.Iebūvēto 5 joslu ekvalaizeri vari grozit kā gribi,skaņu pat tuvu vecajam orģinālajam šrotiņam piedzit neizdevās!
Piezimēšu,ka elektronikā man rokas gluži no vienas vietas neaug,lai teiktu-varbūt jo ne ta savienoji"
Secinājusm- viss nav zelts kas spoži spīd! Pieļauju ka vecajam aparātam tembru bloks un joslas korekcijas bijušas speciāli pielagotas
šim orģinālo skaļruņu komplektam, kā ari vidusmēra digitālam ampam skaņas kvalitāte stipri atpaliek no analogā pastiprinātaja
Ja tagad apaļajam Džerim ko likšu klāt,tad tikai caur līnijas ieeju ,kā pāpildus bloku.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Tigeris: "
Man bija slikta pieredze ar maiņu uz citu"brendu" Vecajam katainajam Vojitim stāveja magnetola ar vēl kasešu maģi iekša. Tiesa radio skanēja
teicami,skaņa salonā pilnig apmierināja. Bet nu dzive iet uz priekšu,izdomāju ka janopērk mazais Pioneer bloks, ļoti līdzigs pēc funkcijma tam SONY
par ko augstāk runājam.Ne diži kruts, ne diži lēts- kaut kas ap 90naudām maxāja. Ielieku ,saštimmēju visus skaļruņu galus(tipa 4kanālu digiatlais amps iekša)
-piešķiļu: skan ,bet izcili sūdīgi.pat gruti noraksturot, skaņa plakana, apakšgals nekāds -uzgriezisi vairak zemos-skaļruņi sāk pļerkstēt ,bet patīkams
mīksts bass vienalga neparādas.Iebūvēto 5 joslu ekvalaizeri vari grozit kā gribi,skaņu pat tuvu vecajam orģinālajam šrotiņam piedzit neizdevās!
Piezimēšu,ka elektronikā man rokas gluži no vienas vietas neaug,lai teiktu-varbūt jo ne ta savienoji"
Secinājusm- viss nav zelts kas spoži spīd! Pieļauju ka vecajam aparātam tembru bloks un joslas korekcijas bijušas speciāli pielagotas
šim orģinālo skaļruņu komplektam, kā ari vidusmēra digitālam ampam skaņas kvalitāte stipri atpaliek no analogā pastiprinātaja
Ja tagad apaļajam Džerim ko likšu klāt,tad tikai caur līnijas ieeju ,kā pāpildus bloku.
"

Pilnībā piekrītu!!!

Atbildēt uz šo ziņu
jauniņais1988

26 ziņas

PM

es titeši no tā arī raustījos ka maģa maiņa varētu sabojāt skaņu kūra šobrīd mani apmierina pilnībā.saliekot visu pa plauktiņiem experimentu sākšu ar to aux kasti.paldies visiem kas atsaucās.
varbūt kāds zina cilvēciņu kas nodarbojas GV detaļu tirgošanu pat ar sīkumiem no salona,mani interesē tieši stown&go vidējās rindas glāžu turētāji abi,salons pelēcīgs,mošk kādam mētājās vaj iet uz tirgu.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

jauniņais1988: "es titeši no tā arī raustījos ka maģa maiņa varētu sabojāt skaņu kūra šobrīd mani apmierina pilnībā.saliekot visu pa plauktiņiem experimentu sākšu ar to aux kasti.paldies visiem kas atsaucās.
varbūt kāds zina cilvēciņu kas nodarbojas GV detaļu tirgošanu pat ar sīkumiem no salona,mani interesē tieši stown&go vidējās rindas glāžu turētāji abi,salons pelēcīgs,mošk kādam mētājās vaj iet uz tirgu.
"

Ir piedāvājumā glāžu turētāji komplektā ar visiem 7 ideāliem stown go pelēkas krāsas ādas sēdekļiem,no 07 gada auto-cena 240e.Vēl ir no šī granda versijas griesti kopā griestu reliņu kastēm ,dvd ekrānu,vadiem um 6 disku dvd-cd čendžeri,šis komplekts-140e. t. 29230402

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

jauniņais1988

26 ziņas

PM

atsevišķi nekādīgi?pašam beņķi ir perfekti un tik apsēsts nēsmu laij dēļ diviem glāžu turētājiem mainītu visus beņķus,uz jaumta jau stāv komplekts ko minēji.

Atbildēt uz šo ziņu
jauniņais1988

26 ziņas

PM

To auks kasti esmu izprovējis,izrāvu ārā jo dzīvoja savu dzīvi.
Tagad gribu provēt CD ČEINĢERI.jautājums zinošajiemk,kādu savam maģim varu piejūgt.skatos viņi ir paris veidu.der visi vaij tik viens kas būtu jāņem vērā.Paldies

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

jauniņais1988: "To auks kasti esmu izprovējis,izrāvu ārā jo dzīvoja savu dzīvi.
Tagad gribu provēt CD ČEINĢERI.jautājums zinošajiemk,kādu savam maģim varu piejūgt.skatos viņi ir paris veidu.der visi vaij tik viens kas būtu jāņem vērā.Paldies
"

parliecināts neesmu, bet domāju ka der jebkurš no variantiem. galvenais pērc kopā ar vadu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

jauniņais1988

26 ziņas

PM

PASSATizhi: "

parliecināts neesmu, bet domāju ka der jebkurš no variantiem. galvenais pērc kopā ar vadu. "

Paldies

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Izkratiet sirdi » CD changer
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online