AutoBild » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » AutoBild

Lapas: [1] 2
AutoBild ( 3863 )
mims

129 ziņas

PM

palasīju augusta AutoBild Latvija. tur ir raksts: "Salīdinām septiņus lielus ģimenes auto". Dumji tie ārzemnieki. Pilnīgs sviests! Kurš ved piepūstas paldlietas, zinot, ka vajag vairāk vietas? Priekš viņiem, man tā šķiet, tas tests nebija vajadzīgs, ja jau "....klusībā šķielē uz Ford Galaxy....". Man arī tāds nebūtu vajadzīgs! Skaidra lieta, ko izvēlētos 8) Nu varbūt vēl aci mestu uz mersi un vw T5.
Un par gaitas īpašībām - mūsu markai nosaukta "ļodzīga gaita", motors arī gurdens, "kam spēku atņem četrpakāpju automāts". Bet beigās uzraksta, ka "šis milzis domāts nesteidzīgai sērfošanai". Bet kur tad atvaļinājumā skriet?

Toties Ford ir O.K. Nieki vien, ka daudzkas neilīda no bagāžas!

Lohundras :evil: :evil: :evil: :evil:

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

juris

429 ziņas

PM

es ar izlasīju vakar šo rakstu :?
bet tas ir sen zināms, ka eiropieši centīsies pabīdīt nostāk amerikāņu vāģus. un visur ir slēptā reklāma.... 8)

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Kvatra

746 ziņas

PM

Vienu briidi metu acis uz sharanu, vietas tur vispaar nav, pat 5 pieaugushie knapi salien, atvaazjamajos pakalj benkjos siikiem tik vieta Nu vieniigais pluss ir 1.9 turbo diizelis.

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

tas bija galīgs sviests. Apskatījuši tikai eiropā ražotos. Ne kārtīgu amerikāni, ne japāņus.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Fils

321 ziņas

PM

sharāns ar 1.9d ir labs :?: :!: :?: Tu ko :!: ...., no sharāniem tikai ar 2.8 bendzīnu var braukt, pārējie tikai pārvietojas no punkta a uz b.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Kvatra

746 ziņas

PM

Ir ok, vismaz pateerinja zinjaa

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Nu daļēji taisnība jau tajā žurnālā ir, tikai tie max punkti izvēlēti tā jocīgi, lai kādu speciali iegāztu.
Bet pie tās gāzšanās līkumos es joprojām nevaru pierast. Braukt TIKAI mierīgi, tas kaitina. Dažreiz arī fiksi kaut kur vajag.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

mims

129 ziņas

PM

nu tak brau fiksāk, nekas tev nenotiks, ja riepas ir ok.

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

Lapas: [1] 2

Forums » Izkratiet sirdi » AutoBild
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online