OCTA » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » OCTA

Lapas: [1] 2 3
OCTA ( 3229 )
Emmux22

28 ziņas

PM

Vienmēr ir interesējušas OCTA apdrošināšanas prēmijas vienādiem auto, bet dažāda vecuma, pieraksta un BM klases īpašniekiem. Man šķiet ka tie kritēriji gandrīz neko neietekmē, kaut gan ir vienīgie ko piemin apdrošinātājs.
Salīdzinam?

Man 35 gadi
BM 17
Pieraksts Rīgā.
Chrysler Grand Voyager 2006.gada 2.8CRD

Lētākais ko šodien atrodu uz gadu - 121.70€ ( interrisk )

Atbildēt uz šo ziņu
maris7777

118 ziņas

PM

Ja esi swedbankas klients, apskati viņu piedāvājumu.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Viniem tur aug cenas geometriska progresija ;) ka jau pasi solija.. un nakamgad augs veel ! Es ar savu BM 12 septembra baigas drosinaju uz gadu 116 eur, tagad skatos letekais ko man piedava jau ir 169 eur

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ezis2

1676 ziņas

PM

maris7777: "Ja esi swedbankas klients, apskati viņu piedāvājumu. "
Kas atiecas uz Swedbanku tur var izcelt labu piedavajumu uz octa tikai tada raskladaa ja esi pie viniem auto lizi neemis un drosinajis kasko vai tikai kasko utt tas ka ir bankas kartina nenozime ka dabusi labu octas piedavajumu ir parbaudits ;)

Atbildēt uz šo ziņu

maris7777

118 ziņas

PM

Auto līzinga nav un Kasko arī nē, tikai parasts kredīts, man vislētāk sanāk swedbankas apdrošināšana.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

maris7777: "Auto līzinga nav un Kasko arī nē, tikai parasts kredīts, man vislētāk sanāk swedbankas apdrošināšana."
Par to es ari runaju ari majokla kredits automatiski vina apdrosinasana stradaa uz sito Es ari esmu sweda klients kadus gadus 14 laikam ,bet man tur octa nesanaca leetaak lai gan ir zinami cilveki kam tur patiesam ir visletaak.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Man ir tāda sajūta, ka auto apdrošinātāji ir sadalījuši savu ietekmes sfēru pēc kaut kādiem auto Nr. diapazoniem. Diapazonam piedāvā stipri lētāk, kamēr pārējiem dārgi. Man vislētākais jau ilgstoši If. Kaut kad pirms pusgada uz gadu apdrošināju par laikam EUR 43.
Pieraksts Rīgas.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Man ir tāda sajūta, ka auto apdrošinātāji ir sadalījuši savu ietekmes sfēru pēc kaut kādiem auto Nr. diapazoniem. Diapazonam piedāvā stipri lētāk, kamēr pārējiem dārgi. Man vislētākais jau ilgstoši If. Kaut kad pirms pusgada uz gadu apdrošināju par laikam EUR 43.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

A kas , es pagaisgad septembri ar bm 11 pirku uz gadu par 67 eur vasaraa kad skatijos tur radijua jau ap 90 eur septembra baigas kad bija japerk ar bm 12 jau 116 un cik apkart parunajos tad visiem ir x2 ,un ir kam x3 .

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2 3

Forums » Izkratiet sirdi » OCTA
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online