Voyager autokapsētas/ šroti » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Voyager autokapsētas/ šroti

Lapas: [1]
Voyager autokapsētas/ šroti ( 2953 )
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Vai kāds varētu padalīties ar informāciju par labiem šrotiem, Rīgas plus mīnus 50km attālumā.
SS jau vairākiem esmu rakstījis, bet viņi visi liek zvanīt. zvanu un neviens neatbild. Bet būtībā nepatīk man tā pa telefonu noskaidrot detaļu stāvokli. Gribās aizbraukt un uz vietas apskatīt, varbūt vēl ko vairāk sagribās nomanīt vai uzlabot.
Būtībā vajag priekšējo resti (RG virsbūvei) jo sāka lobīties nost krāsa, piekabes āķi, bagāžnieka vāka automātisko pacelšanas mehānismu un vēlētos uzlikt dekoratīvos sliekšņus. Varbūt vēl sīkumus salonoam, dažriez ieķeras pagriezina rādītājs un neatlec atpkaļ, bet tikai kad ieslēdz kreiso, labais skaisti atlec atpakaļ.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Dimitil

652 ziņas

PM

Šis te ir Rīgā, Kundziņsalā.
https://www.ss.lv/msg/ru/transport/spare-parts/chrysler/grand-voyager/bddmhj.html#ov_id=6613
Šrots specializējas tikai un Chrysler V,GV,T@C 2001-2007g. Tapēc viņiem ir viss. Cenas daudzmaz ka visur. (Man lētāk, ka patstavīgam klientam ;)).
Viss laiku jauni pievedumi. Labi ka tas atrodas privatmājās teritoria un aizbraukt var iebkurā laikā un dienā. Tur pat palīdz nomainīt.
Labi arī tas ka paši braukā ar GV un ļoti daudz saprot no tiem. Pakonsultē labāk nekā servisā.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Vai kāds zina vēl kādus šrotus? Kā pārbaudīt Lāgas pirms pirkšanas?

Atbildēt uz šo ziņu

Dimitil

652 ziņas

PM

Andris.: "Vai kāds zina vēl kādus šrotus? Kā pārbaudīt Lāgas pirms pirkšanas? "

Kas ar to šrotu ko es ieteicu? Es tur tagad uz kredītu sāku ņemt
Lagam drošvien jābūt izlocītām ka pussmēnesis un nav jābūt izliekūmies uz otru pusi no dankrata.

Atbildēt uz šo ziņu
J.T

5 ziņas

PM

Dimitil: "Šis te ir Rīgā, Kundziņsalā.
https://www.ss.lv/msg/ru/transport/spare-parts/chrysler/grandvoyager/bddmhj.html#ov_id=6613
Šrots specializējas tikai un Chrysler V,GV,T@C 2001-2007g. Tapēc viņiem ir viss. Cenas daudzmaz ka visur. (Man lētāk, ka patstavīgam klientam ;)).
Viss laiku jauni pievedumi. Labi ka tas atrodas privatmājās teritoria un aizbraukt var iebkurā laikā un dienā. Tur pat palīdz nomainīt.
Labi arī tas ka paši braukā ar GV un ļoti daudz saprot no tiem. Pakonsultē labāk nekā servisā.
"
Var dabūt tel.numm?

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

J.T: "Var dabūt tel.numm?"

PM

Atbildēt uz šo ziņu
draudziņš

83 ziņas

PM

Andris.: "Vai kāds varētu padalīties ar informāciju par labiem šrotiem, Rīgas plus mīnus 50km attālumā.
SS jau vairākiem esmu rakstījis, bet viņi visi liek zvanīt. zvanu un neviens neatbild. Bet būtībā nepatīk man tā pa telefonu noskaidrot detaļu stāvokli. Gribās aizbraukt un uz vietas apskatīt, varbūt vēl ko vairāk sagribās nomanīt vai uzlabot.
Būtībā vajag priekšējo resti (RG virsbūvei) jo sāka lobīties nost krāsa, piekabes āķi, bagāžnieka vāka automātisko pacelšanas mehānismu un vēlētos uzlikt dekoratīvos sliekšņus. Varbūt vēl sīkumus salonoam, dažriez ieķeras pagriezina rādītājs un neatlec atpkaļ, bet tikai kad ieslēdz kreiso, labais skaisti atlec atpakaļ.
"

man ar tā bija ar to pagrieziena rādītāju.nopirku,nomainīju viss ok.pēc tam gribēju paskatīt,kas tam lācītim vēdarā.izjaucu,sasmērēju un tas pats vecais sāka darboties.nav tik traki

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Izkratiet sirdi » Voyager autokapsētas/ šroti
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online