Izpūtēji un izpūtēju kolektori ( tūnings ) » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Izpūtēji un izpūtēju kolektori ( tūnings )

Lapas: [1] 2 3
Izpūtēji un izpūtēju kolektori ( tūnings ) ( 5633 )
Snaiperis

4 ziņas

PM

Sveika tauta! Esu te tik 2 dienas. Eju pa sadaļām un pētu,bet visu jau nevar te tā atrast un tāpēc pakratīšu sirdi

Gribētu zināt,vai te kāds ir mēģinājis no motora izplūdes kolektoriem izvilkt divus izpūtējus! No katras puses savs.

Nereāla ideja,bet visu var izdarīt.

Atbildēt uz šo ziņu

Town & Country 1998 3.8 LXI Benzīns/Gāze

ibiodizels

695 ziņas

PM

Ganjau ka nav mēğināts,ber vieta zem voja atļauj katram cilindram atsevišķu trubu izvilkt.
Na.. tas vajadzīgs?nebūt skaņa kā 2 Okas aizbrauc?

Atbildēt uz šo ziņu
Snaiperis

4 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

Snaiperis

4 ziņas

PM

kas neizmēğina,tas nezin. Visu laiku mudina šī doma. Var jau klusinātājus ielikt starpā. Tikai ir jautājums,kas notiek ar CSDD. Ka nesāk šie atkal raudāt.

Atbildēt uz šo ziņu

Dimitil

652 ziņas

PM

Man gan cita doma. Gribās uzlikt citu izplūdi, lai skaņa būtu kā riktīgam V6 (man ir 3.3) . Bet ne skaļa. Tikai nezinu ko likt.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tās labās skaņas jau skaitās V8.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "Man gan cita doma. Gribās uzlikt citu izplūdi, lai skaņa būtu kā riktīgam V6 (man ir 3.3) . Bet ne skaļa. Tikai nezinu ko likt."
izmet araa katu un pedejo bunduli un bus skana ne tik ka V6 Man kata vieta ir taisna truba un reiz aizmugurejais bundulis noluza, skana bija intresanta un neteiksu ka parmerigi skala un kaitinosa.. bija pat doma tadu atstat

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Snaiperis

4 ziņas

PM

Es savam iepriekšējam Grandam,izņēmu vidējo,aizmugurējo bunduli un ieliku taisno trubu. Orginālā aizmugurējā bunduļa vietā ieliku no Audi 100 C4 Avanta 2.6 vienu no vidējiem bunduļiem un skaņa bija superīga. Nebija ne pa skaļu,ne pa klusu. Skaņa,kā kārtīgam motoram zem kapota-nu nejau tā,kā V8. kurš gan negrib V8

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2 3

Forums » Izkratiet sirdi » Izpūtēji un izpūtēju kolektori ( tūnings )
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online