|
Džeristi arī nezin CSN! ( 20233 )
|
|
Jurčiks

445 ziņas
PM
|
2007-08-16 21:08:54
sando"]Skolaa: "
Tu neredzi starpību starp sīku pārkāpumu un nopietnu pārkāpumu, tu neredzi starpību starp formālu pārbraukšanu pār nepārtraukto līniju un apdzīšanu pa ceļa nomali un kautkādu tur citu braucēju pārmācīšanu ,
Šaubos vai tu vari izvērtēt kad tas variants iet cauri un kad nē, neviens no tiem kas sataisīja avārijas ar līķiem nedomāja ka tā sanāks, visi bij tādi pašpārliecināti par savu meistarību, bet rezultāti ir bēdīgi, palasi statistiku .
Atbildēt uz šo ziņu
GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG
|
|
MDK

31 ziņas
PM
|
2008-09-08 21:09:49
Pacelšu veco tēmu, sapīgi nesist lūdzu. Kāda gadijumā es rikojos pareizi ?
Es šāja vieta pirmo reizi, un braucot sapratu ka man jābrauc atpakaļ 1. Braucu pa kreiso ar maksimāli atļauto ātrumu, skatos, o, šeit var apmest riņķi, situ pa mēmajem un griežos iekša.
2. Braucu pa kreiso ar tādu ātrumu lai nepalaist grām to vietu kur mest riņķi.
3. Braucu pa labo ar cerību ka ieraugot to vietu man bus iespēja parkartoties. Visi mēs gudrīši braucot pie stūres, un nemaz necenšamies saprast blakusesošos.
Ta arī ir mūsu lielāka bēda, pastāv tikai liels ES un stulbeni.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
MDK

31 ziņas
PM
|
2008-09-09 09:09:48
Starp citu, šodien izmeiģināju braukt pa Krasta, centra virziena, pa kreiso ar ātrumu 80km/h. Bija tāda sājuta it kā atrodos uz skrējceļa un traucēju līdaparatiem pacelties gaisā. Izmeiģināju reālo situāciju, man jamet riņķi, es meklēju vietu kur to izdarīt, JAU parkāpu ātruma ierobežojumu, un izrādas es esmu lohs kurš neprot braukt ? Droši vien jaliek pa jauno viss. Kur ir kāda skola čista realiem čaliem kuri čista po ponjatijam brauc ?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Bango

974 ziņas
PM
|
2008-09-09 14:09:36
Tāda nu ir dzīvīte,stresaina,steidzīga :cry: Vel man patīk variants,ja ieslēgsi pagriezienu,blakus joslā točna netiksi :idea:
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
bumbieris

333 ziņas
PM
|
2008-09-10 00:09:11
To MDK
2. ariants. Tik aizmirsi kreiso pagriezienu ieslēgt, lai arī citi ar zin ko taisies darīt. CSN nav nekas rakstīts par paldies teikšanu ar avarijās gaismu pamidžināšanu. Un labā vai kreisā pagriezina pamidžināšanu, ja var vai nevar apdzīt. Drīzāk gāzi piespiest, kad kāds apdzen (par šo gan noteikumos kas minēts).
Un par pamidžināšanu, ja patruļa kur stāv atceras tikai opji.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
IlmarsG!

1412 ziņas
PM
|
2010-09-03 13:09:41
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
AndrisZ

381 ziņas
PM
|
2010-09-04 09:09:54
MDK"]Pacelšu: "Mans noveerojums - braukshana pa joslaam Latvijaa ir viens liels haoss! :shock: *Ja vienaa virzienaa (gan apdziivotaa, gan neapdziivotaa vietaa) ir vairaak par DIVAAM braukshanas joslaam, kreisajaa maleejaa joslaa driigst iebraukt, lai nogrieztos pa kreisi, vai apgrieztos preteejaa braukshanas virzienaa.
Braukt pa sho joslu driigst TIKAI pie (ljoti) intensiivas satiksmes.
Lai veiktu pagriezienu - jaapaarkaartojaas pirms pagrieziena. *Ja neapdziivotaa vietaa ir vairaak par vienu braukshanas joslu vienaa virziena, tad paarkaartoties uz naakamo(kreiso) braukshanas joslu, driigst atrasties TIKAI, lai nogrieztos pa kreisi, vai apgrieztos brraukshanai preteejaa virzienaa, vai gadiijumaa, ja labaa maleeja josla priekshaa ir aiznjemta, tai skaitaa, lai apbrauktu leenaak braucoshu tr. liidz. *Ja apdziivotaa vietaa ir vairaak par divaam br. joslaam vienaan virzienaa, tad braukt pa otro joslu nav aizliegts, bet vienmeer jaaturaas peec iespeejas tuvaak labajai celja malai! P.S.
Pagriezieni jaaraada vienmeer, kad tiek mainiita kustiibas trajektorija!
Arii paarkaartojoties pa joslam. :wink:
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze
|
|
AndrisZ

381 ziņas
PM
|
2010-09-04 11:09:30
bumbieris"]To: "Pareizais(peec noteikumiem) ir tomeer 3. variants, shajaa konkreetajaa situaacijaa, gan var runaat par celja ziimju laiciigu izvietojumu, vai to truukumu, kaa arii par vadiitaaju kultuuru. Bet pa kreiso maleejo joslu nekaadaa gadijumaa nedriigsteetu braukt leeni, mekleejot pagriezienu. Patiesiibaa "vilkties" nedriigsteetu ne par vienu joslu, jo tas neatbilst punktam - iekljaushanaas satiksmes pluusmaa, ko tagad eksaamenaa (nesen pievienoju "E" burtinju) diezgan stingri veertee! Kaa arii, ja tu nespeej veikt noraadiito manevru "pagrieziens" eksaamens ir beidzies! Vadoties peec noteikumiem, shajaa situaacijaa teoreetiski nepastaav iespeeja nepaveikt manevru. Katram celju satiksmes daliibniekam ir jaaieveero noteikumi un ir tiesiibas domaat, ka tos ieveeros arii citi! Veicot paarkaartoshanos no labaas joslas, protams, ir jaadod celjsh, kreisajai joslai, bet tajaa pashaa laikaa, ja manevrs jau ir uzsaakts, citiem tr. liidz. ir jaaljauj un nedriigst trauceet sho manevru izpildiit. Protams dziivee viss biki savaadaak, to man arii instruktors teica, ka visgruutaak esot maaciit tieshi vadiitaajus jau ar staazhu un izdziit no vinjiem aaraa to "ikdienas ielas" braukshanu!
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze
|
|
Lapas:
1
2
3
4
5
6
7