Džeristi arī nezin CSN! » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Džeristi arī nezin CSN!

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11
Džeristi arī nezin CSN! ( 20239 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

LEDUSLAACIS"]Viens: "

A par ko tad ir runa? :shock:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ko es varu teikt pa voyageristiem.Nesmu līdz šim redzējis tādu voyageru kurš vilktos.Piemēram pa Rīgas Jelgavas šoseju.Braucu apmēram 130Km/h(steidzos) un paskrien man garām voyagers.Nu apmēram kādi 150km/h bija.Voyageristi ir asi braucēji,tāpāt kā bumeristi,tikai voyageristi vairāk ievēro noteikumus.
P.S Besī arā lēnie braucēji.Tākā opapi!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Par neredzamajiem cilvēciņiem!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

LEDUSLAACIS"]Par: "
Jums tur Lielvārdē kaut ko dala īpašu, ja Tev rēgojās neredzami cilvēciņi?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Arī tā varētu teikt bet tomēr ir tādi kas skatās pa starpu starp stūres centru un aploci. Nez viņi daudz redz ? :shock: :shock: :shock:

Atbildēt uz šo ziņu
ANTishoX

143 ziņas

PM

Araa karsts-savukart seit,pie ventilatora,esmu spejigs arii ko uzrakstiit!
Veel par ieprieks runato-es ari braucu normali t.i.nu uz sotaku,jo atrak valeet nu patiesam neatmaksajas-ne laikaa,ne finansiali.Ir jau meginats,salidzinats,tacu soreiz nedaudz gribu izgast dusmas uz leeni braucosajiem!Tiesi vinji jau izraisa csn vairaak kaa tie atrie-jo tiem jau vismaz reakcija un acis ir!!Lenos pats parmacu visadi-iedzenot stresu parsvaraa(taisniba-nedaudz adrenalina tiek arii man)-apdzenot ciesi blakus pa zaljo zonu,arii pa labo nomali-pa grantiti-lai tiek puteklisi siem un visadi citadi.To daru tikai tad ,ja mani nokaitina kaitejot man ilgstosak un neatlaidigi-Taa teikt-izspiezu no "tirgus"vajakos.Tas vecuks vai kundzite domaju brauks aizvien retak,jo bus bailes(kuras jau tapat ir)Intensivi braucu jau 10 gadus,varu drosi apgalvot,ka parsvara-90% satiksme ir normala.Nu brauc ljoti daudzi uz taas nepartrauktas linijas lai tik palaistu mani garaam,ielaiz krustojumos,nebljaustaas-ja izlienu krustoj.blakus-jo tadi sobrid mes esam visi Latvijaa dzivojusie!Arzemes varbut ekonomika ir stabilaka-mazak stresu,seit otradi.Voyageris tiek cienits uz celja,tacu iznak pabraukt arii ar mazu krupiti-situacija ipasi nemainas-dzipisti tik paliek assaki.Nu iipasu nepatiku man izraisa savairojusies smagie delj kuru daudzuma un leniguma man ir nojukusas planotas darisanas,plus veel taa smirdonja,neparredzamiba,birstosie akmentinji-tas viss man tagad jaieplano tajas 24 stundas-dzive paliek atraka,tacu ne ipasi labaka Veel kaitina ljoti arii daudzie M uz intensivas kustibas celjiem,un zimes 70 vairosanaas spejas!Viss. 8)

Atbildēt uz šo ziņu

======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ========================

juris

429 ziņas

PM

varu piekrist rakstītajam, vienīgi esmu kategoriski pret apdzīšanu pa labo pusi (runa ir pa vienu joslu vai pusotru joslu uz katru pusi) :evil: šitādus pizdjukus atšaut vajag. jo priekšā braucošais vairāk skatās (ja skatās) kreisajos spoguļos un labo pusi aizmugurē retais kontrolē uz parastā ceļa. un tad, kā Tu saki stresā, šis var instinktīvi paraut stūri pa labi un tad pizdjec ir
:twisted: bija man gadījums uz Lilastes ceļa, kad mācībnieks tikko izbrauca man priekšā uz ceļa un velkas pa priekšu. ieņēmu kreiso malējo stāvokli un mirkšķināju viņam ar lukturiem, lai varu apdzīt. šis jau lēni sāk vilkties uz labo pusi ceļam, kad viens pipuks izdomāja apdzīt pa labo pusi. nu un tad sākās- taurēšana, bremžu kaukšana un lamāšanās....

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Miltins

260 ziņas

PM

Sando! Tas ko tu aprakstīji saucas "agresīva braukšana"! Jā, ir uz mūsu ceļiem arī tādi kas kas izbrauc reizi gadā un viņiem bail braukt ātrāk. Un kas par to? Ceļš pieder visiem. Kāds tev labums iedzīt viņu stresā? Ko no tā iegūsi? Manuprāt vienkārši izraisi avārijas situāciju. :evil: Vai vari paredzēt ko tāds lēnais un neparedzamais var izdarīt nākamajā mirklī? Ja viņš ielido grāvī no pārbīļa???? Vai tev par maz līķu uz Latvijas ceļiem??? :evil: Ja brauc kāds lēnāk, nu pagaidi mirkli, kad vari, mierīgi apdzen un skrien tālāk.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

Forums » Izkratiet sirdi » Džeristi arī nezin CSN!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online