Džeristi arī nezin CSN! » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Džeristi arī nezin CSN!

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11
Džeristi arī nezin CSN! ( 20235 )
Aigars1979

15 ziņas

PM

bumbieris"][quote: "Esmu braucis ar īrētu Fiat-Ulysse pa Austrijas bāni, kur maksimālais ātrums 130 km/h. Nebūt ne visi tur tos 130 km/h, bet daudzi brauc lēnāk - ar 100, 110, 120. Tāpat Lietuvā, kur posmos Panevežys - Viļņa un Klaipēda - Kauņa vasarā drīkst uz 130 braukt, liela daļa tik ātri nebrauc."

Brauc kaut 50, tikai labo malu. Kat gan uz bāņa vai tik nebija min ierobežojums.
Un tur ja fūra iet garām, paskatās ka tev trešā josla brīva, ieslēdz pagriezienu un pārkārtojas, un neviens taurēt pat neiedomājas."
tas no taas seerijas briinumzeme-Vaacija..
Un veel kaa tauree,un veel kaa aardaas,idioti ir visuur pasaulee.

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Es jau kaut kur pieminēju, ka aptauju gribēju pielikt, bet nesaāca. Jautājums bija paredzēts: māk vai nemāk braukt?
A kas kādam nepatīk, ka viņu pielīdzina pie pārējās braucošās?
Nu protams, ka katras automašīnu sugas vadītāji ir mākoši un nemākoši!
Es jau nedaudz esmu iemācījies atpazīt, ko no kuras sugas gaidīt. Piemēram, saku sievai:"šitai mašinai ar tonētiem stikliem pie stūres sieviete." Braucam garām, ir gan. Pēdējā laikā gan, dažu onku stils ir kļuvis stipri līdzīgs.
Vēl vajag uzmanīties nu vieglajiem Mercedesiem. Un puišeļi, no Audi Coupe ar tonētiem lukturien, tagad lieto mazos japāņus, tipa Nisan un Honda. Un vis sliktāk pēc maniem subjektīvajiem novērojumiem brau BMW. Vienmēr jau ir izņēmumi, nu bet ļoti reti!
A Voyageri parasti brauc stabili, un nēsmu vēl redzējis, ka kāds raustītos kā "puņķis pa drāti".

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Aigars1979

15 ziņas

PM

Nu taadi juus esat viirieshi
mans viirs arii speelee "uzmini nu",kas brauc..jau cik reizes apraavaas,jo pie stuures seezh viirietis un nevis sieviete

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Ir tāds tips "sieviete pie stūres". Tas nenozīmē, ka visas sievietes brauc šajā stilā. Un patiešām, kā jau pieminēju, šim stilam pēdējā laikā pievienojušies daudz vīriešu. Šis stils ir arī līdzīgs Mercedesu stilam pēc dažām pazīmēm.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kā jūs vispār pamanat tos knišļus, kas mazāki par jums? (nu, es par mašīnām un nejau tiešā nozīmē). Nē, nu ir jau daži, kuriem pa visu vari vajag ielīst priekšā džerim, jo uzskatā, ka aiz "busa" braukt ir zem viņu goda. vai arī- nezinkāpēc dažiem piemīt maldīgs uzskats, ka džeri ir kusli un "palekt" nespēj

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

Tie, kuri ielien man priekšā bezskaunīgi - stumju nost un parādu pakaļu
bet tas ir reti, jo vairākums es palaižu, ja cilvis netiek uz ceļa.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu re meerkis sasniegts-teicaat voyisti neaktiivi,NE!vienkaarshi nezinaaja par ko paplaapaat,bet nu viss ir kaartiibaa
P.S. Ja nav par ko runaat pakasaas savaa starpaa....

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Viens stils tāka būtu iepazīts,bet ir jau arī vēl daži.Piem:ko jūs sakāt par mašīnu kurai pabraucat garām un nevarat ieraudzīt šoferi?Nau runa par tonētiem stikliem. :shock: :o

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

Forums » Izkratiet sirdi » Džeristi arī nezin CSN!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online