Džeristi arī nezin CSN! » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Džeristi arī nezin CSN!

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11
Džeristi arī nezin CSN! ( 20235 )
juris

429 ziņas

PM

[quote]Sorry, ka sarakstiiju shitaa,varbuut bikinj ne pa teemu.Nu runaajot par Via Baltica, tur taa situaacija ir bikinj savaadaaka nekaa tu aprakstiiji saakumaa tavaa gadiijumaa. Bet tas nu taa. Cik noprotu tavs braukshanas veits un stils ir ljoti liidziigs maneejam, bet tikai nesaki, ka tev braucot ar saviem 105 (kas arii jau buutu paari par atljauto) vienmeer negadaas kaads , kas ielien pakaljaa, un beigaas veel saak tauureet, un bliezt ar taalajiem. Mana dusma faktiski ir uz taadiem, taa kaa piedod mozj ne pa teemu bikinj sabraucu."
viss ir ok! :wink: vienkārši nesapratām viens otru...
P.S. tas bija bumbiera gadījums...

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

bumbieris

333 ziņas

PM

Interesanti, vai trešās joslas mīlētājs, kurš tur pa bremzēm taisās uzsist, darīs tāpat, ja spogulī ieraudzīs midžinam piemēram pēdējo Mersi ar reģistrācijas nummuru kurā nav ciparu? Vai "zarna par tievu"?
Un ja tajā pašā Vācijā kāds neatbrīvos joslu uz bāņa, tad vietējā policijas ekipāža par samaksu apskaidros, kur un kāpēc Tev nav bijusi taisnība, un citreiz tā darīt nevajag, jo samaksa būs daudz lielāka.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Aigars1979

15 ziņas

PM

Nesaliidzini Vaacijas baani ar Latvijas straaseem

Atbildēt uz šo ziņu
winstonsilver

21 ziņas

PM

Esmu braucis ar īrētu Fiat-Ulysse pa Austrijas bāni, kur maksimālais ātrums 130 km/h. Nebūt ne visi tur tos 130 km/h, bet daudzi brauc lēnāk - ar 100, 110, 120. Tāpat Lietuvā, kur posmos Panevežys - Viļņa un Klaipēda - Kauņa vasarā drīkst uz 130 braukt, liela daļa tik ātri nebrauc.

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3,3l99g.

Kvatra

746 ziņas

PM

kurmis"]Vienīgi,: "

Nebuus, taads pats kaa liidz Saulkrastiem! Deelj dazju deputaatu un satiksmes ministrijas kundzinju leemumiem

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Chryslerine"]Nesaliidzini: "
Ceļu kvalitātei ta kāds sakars ar vadītāju savstarpējām attiecībām :?:

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

bumbieris

333 ziņas

PM

Meriva"]Esmu: "
Brauc kaut 50, tikai labo malu. Kat gan uz bāņa vai tik nebija min ierobežojums.
Un tur ja fūra iet garām, paskatās ka tev trešā josla brīva, ieslēdz pagriezienu un pārkārtojas, un neviens taurēt pat neiedomājas.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Aigars1979

15 ziņas

PM

To bumbietiits..
Vai tad es teicu,ka tam ar to kaads sakars??Tu jau te saliidzini.Zini,es tev pateikshu godiigi,ja man sanaak braukt ar muusu Vojager,varbuut arii kaads pakrata ar galvu.Bet mans viirs brauc loti labi.Nu tad kaa tu vari apgalvot kaa Vojageristi nemaak braukt?A golfisti un opelji ieveero CSN,vissi peec kaartas vai ne? Kam negadaas..Atslaabinies!! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

Forums » Izkratiet sirdi » Džeristi arī nezin CSN!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online