|
Džeristi arī nezin CSN! ( 20236 )
|
|
Kvatra

746 ziņas
PM
|
2006-07-19 09:07:13
kurmis"][quote]Tas: "
Didzi, tas K**** laikam biju domāts es . Ja raksti, tad raksti kārtīgi un neliec te visādus ****. Bet ja runājam par to tematu, tad es gribētu redzēt Tavu reakciju braucot pa trešo joslu uz jūrmalenes, a Tev priekšā viens velkas uz 80km/h Tas pats ir arī uz ceļa Via Baltica pie Lilastes. Cik reizes nav redzēts, ka kāds brauc neātrāk par 80km/h blakus sadalošajai līnijai un viņš Tevi neparko nepalaidīs iebraucot labājā pusē pusjoslā. Jo redz, viņam ir princips, kas brauc ātrāk par mani, tos es nelaižu un tie ir muļķi.Pats es ātrāk par 110km/h nebraucu parasti, bet ja manu, ka kāds parādās pie mana spoguļa,tad padodu pa labi un viss. Lai tak cilvēks skrien, man nav žēl. Cik saprotu, Didzis ir no tiem ļaudīm, kam pieder visa šoseja un nevienu nelaidīšu garām, lai ar cik es braucu un lai ar kāda rinda ir aiz manis Es uzskatu, ka uz ceļa ir jābūt elementārai kultūrai un sapratnei....
P.S. šinī gadījumā es piekrītu vēlreiz, ka šamais varbūt meklēja, kur nogriezties. jo ceļu satiksmes noteikumos ir rakstīts, ka bez vajadzības kreisajā malējā joslā, ja labās ir brīvas, nav ko līst.." Piekriitu Katru dienu dodos no ceesiim uz riigu un shitaadi bremzes jau ir izbesiijushi tik taalu, ka vienreiz toch kaadam pakaljaa ielikshu kaut arii buushu vainiigs, tik zjeel autinja Tad veel ir taadi, kas netur vienmeeriigu aatrumu, uzgaazee un atkal nomet, ar kruiizu braucot shitaadi tirliņi tik maisaas pa celju, apdzen un peec tam iemet priekshaa :evil: :mrgreen:
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Kvatra

746 ziņas
PM
|
2006-07-19 10:07:18
Izlasi jaunos satiksmes noteikumus Josla ir jaaizmanto lai palaistu garaam aatraakos Kaut kad nesen izmainiija noteikumus!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Dudziks2120

55 ziņas
PM
|
2006-07-19 10:07:39
kurmis"][quote]Tas: "
Didzi, tas K**** laikam biju domāts es . Ja raksti, tad raksti kārtīgi un neliec te visādus ****. Bet ja runājam par to tematu, tad es gribētu redzēt Tavu reakciju braucot pa trešo joslu uz jūrmalenes, a Tev priekšā viens velkas uz 80km/h Tas pats ir arī uz ceļa Via Baltica pie Lilastes. Cik reizes nav redzēts, ka kāds brauc neātrāk par 80km/h blakus sadalošajai līnijai un viņš Tevi neparko nepalaidīs iebraucot labājā pusē pusjoslā. Jo redz, viņam ir princips, kas brauc ātrāk par mani, tos es nelaižu un tie ir muļķi.Pats es ātrāk par 110km/h nebraucu parasti, bet ja manu, ka kāds parādās pie mana spoguļa,tad padodu pa labi un viss. Lai tak cilvēks skrien, man nav žēl. Cik saprotu, Didzis ir no tiem ļaudīm, kam pieder visa šoseja un nevienu nelaidīšu garām, lai ar cik es braucu un lai ar kāda rinda ir aiz manis Es uzskatu, ka uz ceļa ir jābūt elementārai kultūrai un sapratnei....
P.S. šinī gadījumā es piekrītu vēlreiz, ka šamais varbūt meklēja, kur nogriezties. jo ceļu satiksmes noteikumos ir rakstīts, ka bez vajadzības kreisajā malējā joslā, ja labās ir brīvas, nav ko līst.." Par Via Baltica Runājot mani arī besī kas brauc lēnāk par atļauto,pats turu 105Km.Bet ja kāds brauc ātrāk lai apdzen ,pa labi nepadošu jo tā ir apstāšanās un stāvēšanas josla (ar apzīmējumu 1 pret 3).Atvainojiet ja varat :oops:
Atbildēt uz šo ziņu
Dudziks Ch.voy. 94.g 2.5L Benz-Gāz
|
|
Jurčiks

445 ziņas
PM
|
2006-07-19 11:07:09
[quote]Izlasi jaunos satiksmes noteikumus Josla ir jaaizmanto lai palaistu garaam aatraakos Kaut kad nesen izmainiija noteikumus!"
Pirmkārt,nevis josla ,bet ceļa nomale,kura ir ar segumu, otrkārt tur teikts,nevis jāizmanto, bet drīkst izmantot(vai kaut kā tā). A stulbākais notiek tad kad jefiņi brauc pa nomali un domā ka brauc pa labo joslu un kad parādās trešā josla lai nogrieztos pa kreisi, tad viņi brīnās kur palikusi viņu josla, vai arī nebrīnās, un mauc tik un nonāk atpakaļ braukšanas joslā, bieži vien nepaskatoties spogulī, lielā daļā gadījumu avārijas situācija garantēta ! Vēl bez tā daudzi nedomā ka uz tās nomales , kas nav josla braukšanai arī medz kāds apstāties, vai iet gājeji,kas īpaši ir bīstami tumsā !
Bet runājot par tiem kas brauc pa šoseju uz 70-80km/h, tā ir īpaša intelektuāļu kategorija, viņiem liekas ka šie dara šausmīgi prātīgi, un nemaz spogulī nepamana kādas rindas aiz viņiem ir savākušās, un nekad arī neapjēgs to ka viņi netieši provacē avārijas situācijas, TIESĪBAS TĀDIEM NOST :evil:
Atbildēt uz šo ziņu
GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG
|
|
Dudziks2120

55 ziņas
PM
|
2006-07-19 11:07:44
Varbūt vainīgs,bet gada sākumā CSDD mājas lapā rakstīja ka grib pieņemt izmaiņas paršo tematu un es katru dienu apmeklēju CSDD m/l ,bet par pieņemtām izmaiņām netika ziņots(būs viņiem jāizsaka nopēlums).Divi mēneši (apmēram)atpakaļmans Dēls lika tiesības un ar pirmo reizi nenolika braukšanas eksāmenu,jo iebrauca ar diviem riteņiem aps,un stāv, joslā.Inspektors teica vajadzēja apstāties un pēc tam braukt tālāk,tad būtu nolicis.
Atbildēt uz šo ziņu
Dudziks Ch.voy. 94.g 2.5L Benz-Gāz
|
|
Didzis

38 ziņas
PM
|
2006-07-19 20:07:58
Sorry, ka sarakstiiju shitaa,varbuut bikinj ne pa teemu.Nu runaajot par Via Baltica, tur taa situaacija ir bikinj savaadaaka nekaa tu aprakstiiji saakumaa tavaa gadiijumaa. Bet tas nu taa. Cik noprotu tavs braukshanas veits un stils ir ljoti liidziigs maneejam, bet tikai nesaki, ka tev braucot ar saviem 105 (kas arii jau buutu paari par atljauto) vienmeer negadaas kaads , kas ielien pakaljaa, un beigaas veel saak tauureet, un bliezt ar taalajiem. Mana dusma faktiski ir uz taadiem, taa kaa piedod mozj ne pa teemu bikinj sabraucu.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
juris

429 ziņas
PM
|
2006-07-19 21:07:07
Vienīgi, ko vēl gribēju pateikt par to ceļu, VIA BALTICA, ka es viņu uzskatu par debīllu (sorry par izteicienu) dēļ tās pusjoslas. jo brīvdienās tur ir riktīgs bardaks uz tā ceļa. Cerams, jaunais Saulkrastu apvedceļš būs ar divām joslām uz katru pusi.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
winstonsilver

21 ziņas
PM
|
2006-07-19 21:07:30
Es uz Saulkrastiem braucu ārkārtīgi reti, tamdēļ par Via Baltica nevaru spriest, taču uz Jelgavas apvedceļa starp Dalbi un Jelgavu bieži nolienu malā, lai palaistu ātrāk braucošos, un par to izpelnos pateicības. Bet, runājot par Džeristiem, man jāteic, ka viņi visumā ir lādzīgi. Tā kā riebeklības no viņu puses nav diez ko manāmas, tad secinu, ka viņi ir labi braucēji.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Lapas:
1
2
3
[4]
5
6
7
8