Džeristi arī nezin CSN! » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Džeristi arī nezin CSN!

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11
Džeristi arī nezin CSN! ( 20240 )
Aigars1979

15 ziņas

PM

Blaaviens,bumbieriitis paarkarsis :shock:
Visspaar tavi apgalvojumi,nu jaapieliidzina tiem,ka sievietes neprot braukt(kaut gan statistika liecina pavissam ko citu);blondiines ir stulbas un jaaa,tie kas brauc ar Vojageru nezin CSN,blaa ,blaa,blaa.. :twisted:
P.S. maneejais arii veel nav saluuzis

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

bumbieris"]: "

Nu protams, ka tieši tā! Braucot nav sevišķi ērti rakstīt, a nebraukt nevar, ja ir voyagers un vēl kārtībā! Lai kāda liksta piemeklēs, tas vienmēr būs pārāk ilgi :cry: :x

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

[quote]Lielākā daļa laikam, lasītāji kuriem salūzis džeris."
tpu, tpu, tpu, man vēl paldies dievam nav salūzis :shock:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

bumbieris"][quote: "
bumbieris"]Es: "

Nu ja, sasapņojies... "

Nu jā! Ļoti maz kam ir savas domas! Un ja ir, tad vēl jāsadūšojas pateikt! Lielākā daļa laikam, lasītāji kuriem salūzis džeris."

Nē, es vairāk par to, ka man bija daži/daudzi.... iespējams, blondi jautājieni, bet neviens neatbild. Visi blenž tēmu un neko nesaka. Drīz jau jāsāk būs piekrist apgalvojumam, ka "lielākā daļa - kuriem salūzis"

Atbildēt uz šo ziņu
Didzis

38 ziņas

PM

Tas K********* tipa domaa laikam, ka maksimaalais atljautais aatrums ir tas ar ko jaapaarvietojas visiem? Es parasti taadus pakaljaa bakstiitaajus iepriecinu ar riktiigu bremzi pa meemajiem.Vainiigs jau tas, kas neieveero droshu distanci un braukshanas aatrumu. Kaa jau viens dzeks teica ieprieksh varbuut vinjsh mekleeja kur jaanogriezjas pa kreisi???

Atbildēt uz šo ziņu
Didzis

38 ziņas

PM

kautkaads stresains paavs. Iedomaajieties brauc uz 65, ja atljautais ir 70.

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

[quote]Tas K********* tipa domaa laikam, ka maksimaalais atljautais aatrums ir tas ar ko jaapaarvietojas visiem? Es parasti taadus pakaljaa bakstiitaajus iepriecinu ar riktiigu bremzi pa meemajiem.Vainiigs jau tas, kas neieveero droshu distanci un braukshanas aatrumu. Kaa jau viens dzeks teica ieprieksh varbuut vinjsh mekleeja kur jaanogriezjas pa kreisi???
"
Didzi, tas K**** laikam biju domāts es . Ja raksti, tad raksti kārtīgi un neliec te visādus ****. Bet ja runājam par to tematu, tad es gribētu redzēt Tavu reakciju braucot pa trešo joslu uz jūrmalenes, a Tev priekšā viens velkas uz 80km/h Tas pats ir arī uz ceļa Via Baltica pie Lilastes. Cik reizes nav redzēts, ka kāds brauc neātrāk par 80km/h blakus sadalošajai līnijai un viņš Tevi neparko nepalaidīs iebraucot labājā pusē pusjoslā. Jo redz, viņam ir princips, kas brauc ātrāk par mani, tos es nelaižu un tie ir muļķi.Pats es ātrāk par 110km/h nebraucu parasti, bet ja manu, ka kāds parādās pie mana spoguļa,tad padodu pa labi un viss. Lai tak cilvēks skrien, man nav žēl. Cik saprotu, Didzis ir no tiem ļaudīm, kam pieder visa šoseja un nevienu nelaidīšu garām, lai ar cik es braucu un lai ar kāda rinda ir aiz manis Es uzskatu, ka uz ceļa ir jābūt elementārai kultūrai un sapratnei....
P.S. šinī gadījumā es piekrītu vēlreiz, ka šamais varbūt meklēja, kur nogriezties. jo ceļu satiksmes noteikumos ir rakstīts, ka bez vajadzības kreisajā malējā joslā, ja labās ir brīvas, nav ko līst..

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

juris

429 ziņas

PM

Tieši tā, jo ceļu satiksmes noteikumos ir rakstīts, ka ārpus apdzīvotām vietām transporta līdzeklis ir jāvada iespējami tuvāk brauktuves labajai malai.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

Forums » Izkratiet sirdi » Džeristi arī nezin CSN!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online