Džeristi arī nezin CSN! » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Džeristi arī nezin CSN!

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Džeristi arī nezin CSN! ( 20245 )
bumbieris

333 ziņas

PM

Esmu ievērojis, ka uz ceļiem ir stipri maz ir normāli braucošu Voyareru. Vai nu vēlkas, kā sarkans džeris ar veissman uzrakstu uz sadauzītā pakaļējā vāka (nu nedrīkst braukt pa trešo kreiso 65 km/h joslu pilsētā, kur 70 atļauts, ja pirmās divas tukšas. Vai nu arī ir vienlīdzīgāki par citiem un rupji lien kaut kur priekšā, kur citi stāv rindā.
Drīz jau vajadzēs no džeriem baidīties tāpat, kā savulaik no kantainajām audi kupejām ar tonētajiem lukturiem. Kupejas it kā izmirušas. Vai Voyageri arī izmirs...?

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu kam negadās Nav jau tik traki Un ja tur tās 2 joslas brīvas, kas Tev liedz apbraukt viņu pa tām joslām. Varbūt cilvēks meklēja kautko un zin, ka jāgriežas, bet nezin kur. Tāpēc laikus iekārtojās kreisajā malā. A pa mobīlo nerunāja gadījumā?

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Nu vispār pa labo pusi garām braukt nedrīkst pēc noteikumiem cik atceros .
Un tā darīt visā Krastenes garumā, ja aizmugurē sakrājusies rinda? :evil: Agresīvi!

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

bumbieris"]: "

Toč riktīgs Bumbieris! Jauc apdzīšanu ar apsteigšanu! Un ja arī izbrauksi visu to sūda Krasteni ar 5km/h mazāk, cik sekundes ta pazaudēsi, ko tik svarīgu nokavēsi, ka vērts stresot? Baudi mieru!

p.s. mans džeris nav sarkans.

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

nevajag jaukt apdzīvotu vietu ar neapdzīvotu vietu.
neapdzivotā vietā ir jāturas ceļa labajā pusē.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

austrisvoy

109 ziņas

PM

Atļaušos nepiekrist ,parasti voyageristi brauc diezgan korekti un īpaši arī nevelkās. Bet kam gan negadās! :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5 TD 96

bumbieris

333 ziņas

PM

kurmis"]nevajag: "

Un re kur viens atzinās, ka noteikumus nezin!
Kad ta drīkst iebraukt kreisajā malējā joslā, ja ir trīs vai vairāk kustības joslas? Apdzīvotā vietā protams!

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

bumbieris

333 ziņas

PM

HB"][quote: " Nu vispār pa labo pusi garām braukt nedrīkst pēc noteikumiem cik atceros ... "

Toč riktīgs Bumbieris! Jauc apdzīšanu ar apsteigšanu! Un ja arī izbrauksi visu to sūda Krasteni ar 5km/h mazāk, cik sekundes ta pazaudēsi, ko tik svarīgu nokavēsi, ka vērts stresot? Baudi mieru!

p.s. mans džeris nav sarkans."

Nu ir jau tāda lieta, kā cieņa pret citiem, vismaz lai slalomu citiem nevajag taisīt. Starp citu šis cik zinu pieder pie agresīvās braukšanas gadījumiem. Un ja es dienā pa pilsētu nobraucu vairāk par simtu, nevis uz un no darba, tad laika starpība ir manāma.
Biju dzirdējis, kā brauc Vācijā, bet kad izbaudīju pac, biju stipri pārsteigts! Mums vēl stipri tālu.
Nu jā, a bumbierītis man jau bērnudārzā uz sedziņas un skapīša bija.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Forums » Izkratiet sirdi » Džeristi arī nezin CSN!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online