Forums » Izkratiet sirdi » Dārgais cien tumši sarkanā/ķiršu voyager īpašniek.
| Dārgais cien tumši sarkanā/ķiršu voyager īpašniek. ( 7969 ) | |
|
PASSATizhi
|
2015-11-22 12:14:58 "Ne vienmēr tas ir patiesais vainīgais, saskaņā ar ceļu satiksmes noteikumiem."dabā 100% ir. distances neievērošana un viss. GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
Tigeris
|
2015-11-22 12:57:37 NAv skaidrs - formuma vispār ir ADMINS VAI NAV? Vai tiešam nav iespējams izdzēst viena atsaldēta kretīna |
|
IgorsP
|
2015-11-22 16:57:34 Visiem tiem, kas mētā no sevis baigi pareizos, aizdomājaties, vai jūs visur un vienmēr esat tik pareizi, vai tikai tur, kur jums tas ir izdevīgi... |
|
IlmarsG!!
|
2015-11-22 17:15:16 "dabā 100% ir. distances neievērošana un viss." No AT prakses: Tēze: Interpretējot Ministru kabineta noteikumu „Ceļu satiksmes noteikumi” 75.punktu, atzīstams, ka distances neievērošanu var konstatēt tikai tad, ja vadītājam priekšā vispār bija tajā pašā virzienā pa to pašu brauktuves joslu braucošs transportlīdzeklis un pastāvēja laika posms, kurā vadītājs varēja izvēlēties savu distanci līdz transportlīdzeklim, kas iebraucis priekšā tajā pašā brauktuves joslā. Proti, ja kāda automašīna pēkšņi iebrauc citā joslā un pa šo joslu braucošajām automašīnām vienīgā iespējamā rīcība attiecīgajā situācijā ir strauja bremzēšana ar mērķi izvairīties no sadursmes, nav pamata Ceļu satiksmes noteikumu 75.punkta piemērošanai, jo aizmugurē braucošajiem vadītājiem vispār nav bijusi iespēja distanci izvēlēties. Tēze: Transportlīdzekļa vadītājam nav pienākuma braukt ar tādu ātrumu, lai spētu izvairīties arī no iepriekš neparedzamiem, pēkšņiem šķēršļiem, tai skaitā, citu autovadītāju manevriem, kuri izdarīti, pārkāpjot Ceļu satiksmes noteikumu normas. Minētais izriet no tā, ka Ceļu satiksmes noteikumu 71.punkta norma noteic transportlīdzekļa vadītāja rīcību gadījumos, ja vadītājs spēj (viņam būtu jāspēj) pamanīt bīstamus šķēršļus vai citas briesmas, t.i., paredz šādos gadījumos pienākumu samazināt ātrumu, apstāties vai apbraukt šķērsli. Proti, ātruma izvēlē ir jāņem vērā visi 71.punktā minētie faktori to kopsakarā, taču tas vien, ka ir intensīva satiksme, nelabvēlīgi meteoroloģiskie apstākļi vai citi braukšanai nelabvēlīgi faktori, nenozīmē, ka sadursmē vienmēr vainojams vadītājs, kurš nav paspējis izvairīties no sadursmes. Katrā gadījumā ir jāizvērtē arī citu apstākļu nozīme ceļu satiksmes negadījumā." |
|
tupiks
|
2015-11-22 17:16:07 ". Tas biji tu? Katrā ziņā, paldies par atsauksmi. Ceru ziņa līdz šoferītim aizgāja vai kāds viņam nodos. Ļoti žēl ka nebija video reģistrātora. Būtu izlicis publiskai apskatei. Jebkuras valsts autobraucēju kultūrā pa kreiso joslu apdzen un palaiž, nevis velkas. Vācijā nošautu un nomestu grāvī par vilkāsnos kreisajā joslā, visi midžina. Tas ir normāli jo MAZUMS AIZDOMĀJĀS ŠOFERIS VAI NEPAMANA! Braucot sērbijā, pa kreiso joslu, veicu apdzīšanu uz bāņa ar vw crafter, pie pakaļas pielidoja 3 audi a8 un visi midžināja, šie bija deputāti, diez tāds jūsu foruma biedrs arī mestu viņiem purnā pa nažīem? Es atkārtošos CIENĪSIM VIENS OTRU!!!!!!!!!!!!! |
|
Tigeris
|
2015-11-22 18:20:44 nē, tas nebiju es,jo pirmkārt,man nav ne ķirškrāsas auto,ne minētā nummuru sērija:) Bet ,jūs pakaļā līdēdējus es arī ienīstu vienkārši kā sugu! |
|
veesais
|
2015-11-22 18:30:36 "nē, tas nebiju es,jo pirmkārt,man nav ne ķirškrāsas auto,ne minētā nummuru sērija:) Bet ,jūs pakaļā līdēdējus es arī ienīstu vienkārši kā sugu!
|
|
rabarbers
|
2015-11-22 21:03:46 "dabā 100% ir. distances neievērošana un viss." Starp citu Zviedrijā, un pieļauju ka daudz kur citur europā, šādās situācijās vienmēr vainīgs ir priekšā braucošais. Ja tu strauji bremzē un citi skrien tev pakaļā, tad pēc likuma tu esi lohs un neproti braukt. Šoferim jāspēj prognozēt notikumu attīstība un savlaicīgi jāsamazina ātrums, un vēlme kādu pārmācīt garantēti beigsies ar dūrienu pakaļā. 2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6 |
| Lapas: 1 [2] 3 4 | |
Forums » Izkratiet sirdi » Dārgais cien tumši sarkanā/ķiršu voyager īpašniek.