Forums » Izkratiet sirdi » Dārgais cien tumši sarkanā/ķiršu voyager īpašniek.
| Dārgais cien tumši sarkanā/ķiršu voyager īpašniek. ( 7970 ) | |
|
tupiks
|
2015-11-21 16:56:48 Dārgais cien tumši sarkanā/ķiršu voyager īpašniek. Šodien 21.11.15 plkst ~17:00 uz siguldas šosejas virzienā uz rīgu tumši sarkans/ķiršu voyagers ar uzlīmi uz bagāžnieka vāka "voyagerclub.lv"zem VNZ(sākās ar HE-XXXX). Ja cilvēks steidzas un pielido tev pie pakaļas, kad tu savu UZ VISU PASAULI apbižoto pakaļu nevari novākt no kreisās joslas un TEV PAMIDŽINA lai parādītu ka aizmugurē(iespējams tev smaga diena, iespējams sieva pameta, dzīve iet grīstē un gribi pakārties(aizdomājies)) ir auto UN TU VELCIES PA KREISO JOSLU - TAS NOZĪMĒ KA ES GRIBU LAI TU AIZVĀCIES NO KREISĀS JOSLAS JO NEGRIBU SPĒLĒT ŠAŠKAS MĒTĀJOTIES PA VISU CEĻU TURPU ŠURPU APDZENOT IDIOTUS, kas velkas kreisajā, tādus kā tu!!!!!!!!!!! Nē tu redz sāc man pierādīt ka tu esi ar neizdevušos dzīvi PIDARAS un celšas mērīties ar savu mazo EGO PIPELI(jā es visu varu pateikt acīs) un neizvākt savu auto no ceļa. Pietam vēl šis šoferis ir tik neadekvāts ka spēj braucot uz 100km/h, kad viņam pakaļā sēž auto , mest reāli pa nažiem līdz nullei - prāta maz. Vecīt, saki paldies ka man ir labs auto, labas bremzes, dārgas riepas, ka es varēju sabremzēties Jā es steidzos, jā es pārkāpu noteikumus. Neviens nezin kāpēc un kurš kur steidzas. JO ES TIKTIEŠĀM STEIDZOS UN ESMU GATAVS MAKSĀT SODU PAR SAVU PĀRKĀPUMU. BET TU NEESI TAS KURŠ VILSIES PA KREISO JOSLU. Administrācija, pārmāciet savu kluba biedru. Zinu ka šejienieši noteikti zinās par kādu auto iet runa P.s. es atceros tavu auto. |
|
PASSATizhi
|
2015-11-21 17:49:36 ej dirst GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
aga
|
2015-11-21 19:25:54 A tu nesēd pakaļā ar 110 km., bet brauc uz atļautiem 90 un okkk. 2.8 crd 2007 |
|
IlmarsG!!
|
2015-11-21 20:11:04 Eu, kungi, labojiet savus komentārus uz vispārpieņemtām normām atbilstošiem. |
|
gachux
|
2015-11-22 01:08:54 Vareji drosi sim dot pa pakalu - CSN kreisaja josla aizliedz veikt bremzesanu un citus neadekvatus manevrus bez attaisnojosa iemesla. P.S. manam autinam nav abs,visdrizak saskartos-aber sada situacija pareizakais lemums butu pielietot kikdown`u-lai ripo vai kuleno tas kurs izraisa avariju. Jareiz nezin brauksanas kulturu-pats vainigs Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g |
|
IlmarsG!!
|
2015-11-22 07:04:36 Parasti šādās situācijās ir problēmas ar patiesā vainīgā pierādīšanu. |
|
PASSATizhi
|
2015-11-22 10:30:09 "Parasti šādās situācijās ir problēmas ar patiesā vainīgā pierādīšanu."nav nekādu problēmu. kas pakaļā, tas arī vainīgs. GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
IlmarsG!!
|
2015-11-22 11:12:07 Ne vienmēr tas ir patiesais vainīgais, saskaņā ar ceļu satiksmes noteikumiem. |
| Lapas: [1] 2 3 4 | |
Forums » Izkratiet sirdi » Dārgais cien tumši sarkanā/ķiršu voyager īpašniek.
Citādi nāktos lasīt zobus pa asfaltu uz šosejas. Tad tu varētu domāt un ilgi pārdomāt savu dzīvi, cik viņa ir sūdīga un slikta. Zini, ir tie kabatas sunīši, mazie debīlie, kas rej uz visu apkārtesošo - tas esi tu.