Kā man izgāja... » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » Kā man izgāja...

Lapas: [1]
Kā man izgāja... ( 2834 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Stāsts tāds. Atdzinu pagājušo sestdienu no Vācijas džeri, nu i braucu ar tranzītnummuriem vēl. Rītā uz TC Motoru, pirmdien- uz CSDD. Bet šodien brālim izlaidums skolā. Aizbraucam, nolieku. Tusējam pa skolu, pa starpai aizeju uz mašīnu. Viss OK. Ejam jau prombraukšanai, atslēdzu durvis(tik door locks ir), iekāpju, meklēju ērtās braucamčības- nav. Visi sēžam, čības nevaru atrast. Nu labi, štrunts ar viņām. Likšu iekšā atsēlgu... A tur- MUDAKI(Piedošanu) kauko iesprauduši, acīmredzot mēģinājuši piešķilt un nolauzuši tipa tādu plakanu skrūvgriezi(kā kalts). izvilkām to sū... ārā, piešķīlām i aizbraucām. Tā plānā dzelzs plāksnīte bišķi salocīta. Bet braucamtupeles vienalga nospēruši.... Tā lūk.. Kreņķi saķēru, bet nu viss beidzies OK...

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

Labi ka tā...

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Aigars1979

15 ziņas

PM

:twisted: Briesmu lietas,liekas,ka voyageri loti iecieniiti..Pilniigi bail braukt uz LV :shock: Pat chiibas nozog..Buus laikam mashiinaa jaagulj

Atbildēt uz šo ziņu
austrisvoy

109 ziņas

PM

:twisted: Voyagerus vairāk iecienijuši ir braucēji nevis zagļi. Pie mums vispār nedrīkst atslābināties jo čibas var nospert arī no kājām. Salīdzinot ar Audi ,VW grupu vojīšus vispār nezog. Bet pašam sevi jāsargā ...

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5 TD 96

Aigars1979

15 ziņas

PM

Nu paldies,tev,austrivoy..Nomierinaaji :roll:
Tad tikai chiibas nevar uz Latviju njemt,atstaahsu labaak maajaas.. Savaadaak zog jau vissur.Viiram pagaajusho nedeelju benziinu izzaga no baakas,jociigi bet tajaa naktii tieshi bija "veco meebelju atkritumu diena",un taa vien mudzheeja no polju un leishu bussinjiem,naakamreiz jaanoliek shnjabiic un ziimiite,ar luugumu nezagt,dzirdeets,ka iedarbojas

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Izkratiet sirdi » Kā man izgāja...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online