BEZ APKURES... » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » BEZ APKURES...

Lapas: [1] 2
BEZ APKURES... ( 3502 )
Zenek

2 ziņas

PM

Labdien!!! Ludzu palidziet!!!CHRYSLER GRAND VOJAGER 2006 2.5 crd nesaprotu kas notiek ar autonomo apsildi??? Ikoninja deg gandriz vissu laiku kamer ieslegti gradi klimata kontrolei BET siltuma NAV...ljoti minimaals siltums... Motora temperatuuru raada gandriiz liidz vidum. Mawinu iegaadajos nesen, driz ziema...apkures NAV.. Ludzu paliidziet,ko dariit,ko mainiit???

Atbildēt uz šo ziņu
Andrisez

30 ziņas

PM

Zenek: "Labdien!!! Ludzu palidziet!!!CHRYSLER GRAND VOJAGER 2006 2.5 crd nesaprotu kas notiek ar autonomo apsildi??? Ikoninja deg gandriz vissu laiku kamer ieslegti gradi klimata kontrolei BET siltuma NAV...ljoti minimaals siltums... Motora temperatuuru raada gandriiz liidz vidum. Mawinu iegaadajos nesen, driz ziema...apkures NAV.. Ludzu paliidziet,ko dariit,ko mainiit???"

Dzesēšanas šķidrums kārtībā?

Atbildēt uz šo ziņu
Zenek

2 ziņas

PM

Andrisez: "
Dzesēšanas šķidrums kārtībā?
"
aa, kaartiibaa... TERMOSTATS???

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

98% ka tā . Tiko pirms mēneša pārdzivoju uxz savas ādas precīzi tās pašas pazīmess. Man domāt,ka termotasta nomiršana pie zinām noskrējiemna
šamajiem modeļiem ir ikdienišķa lieta,vismaz tā izklausās pēc,"kritušo" skaita:) Tiku caur ar 100eur. 48eur jauns termostats ,50 darbs.
Teorētiski var nomainīt pats ,bet vajag pacēlāju.

Atbildēt uz šo ziņu
sando2008

186 ziņas

PM

Es ieliku papildus termostatu pa 12 eur + 15 min darbs un 2 l antifrízs. Un viss chikinieká.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Papildus termostats trubā --daudz cilāts,bet literatūrā diezgan pretrunīgi vērtēts risinājums.Tad viņam jābūt ar pastāvīgu nelielu caurplūdes urbumu vai tml. Pretējā gadijumā,pastāv
risks ,ka viņš laikā neatvērsies augstās temperatūrās,jo karstais škidrums nesasniegs termostata korpussu ,kamēr nav caurplūdes. Katrā ziņa ,vasarā braukt
es ar tādu neriskētu:) Diez vai risks pārkarsēt dzinēja galvu ir to izmaksu vērts

Atbildēt uz šo ziņu
sando2008

186 ziņas

PM

Man ir ar caurplūdi. Strādā ideāli. Ja būs problēmas vasarā var ielikt ar zemāku atvēršanās temperatūru. Neredzu atšķirību starp orģinālā un papildus termostata darbību.

Atbildēt uz šo ziņu
sando2008

186 ziņas

PM

It īpaši, ja orģinālais noklājas ārti.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Izkratiet sirdi » BEZ APKURES...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online