|
alien

408 ziņas
PM
|
2015-04-28 10:04:50
Klau vai kāds nezin? - kā ritīgi ir. Vai soda par visiem pārkāpumiem vai tikai par smagāko?
Ķekavas aplī neparādīju pagriezienu. nebija kam un braucu tur katru dienu 2 x. tas tā - protams ka jārāda, stāsts nav par to. Neievēroju, ka tur pretī lukoilam stāv policija. protams - malā. Zini kapēc apturējām? - Zinu.
Pārkāpumi gada laikā ir bijuši? - Nav.
Labi, ja nebūs, tad būs rakstisks brīdinājums. - ok paldies. Atnāk atpakaļ
Vecīt, tev beigusies medicīniskā. - nu jā, varētu būt.
Mēs aizturam tiesības, būs naudas sods, iziesi medicīnisko, nāc pakaļ tiesībām uz gaujas ielu. - nu neko, skaidrs labi. škrobe jau ir, bet viss pareizi.
Izeju medicīnisko,
Samaksāju 40 EUR sodu.
Aizeju pakaļ tiesībām.
Nospļaujos un aizmirstu. ķipa viss . Pēc nedēļas atnāk epasts.
Tur tiri piri - jums piešķirts pārkāpumu uzskaites punkts par pagrieziena signāla nelietošanu. Sanāk naudas sods par brauksānu bez med izziņas un soda punkts par pagriezienu.
Vai tā var??
Atbildēt uz šo ziņu
2000 Grand Voyager 2,5 TD !! daudzgalvainais :)!!
|
|
Jurčiks

445 ziņas
PM
|
2015-04-28 10:28:00
Gan jau ka var, ja tā notika ? Soda punkts jau nav administratīvais sods,soda naudu uzliek policija, bet punktus csdd.
Bet interesanti kas protokolā sarakstīts, abi pārkāpumi ?
Atbildēt uz šo ziņu
GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG
|
|
IlmarsG!!

1730 ziņas
PM
|
2015-04-28 10:47:21
Jurčiks pareizi prasa. Stāsti mums, kas rakstīts administratīvo pārkāpumu protokolā. Kas pārkāpts, pēc kura APK punkta piemērots sods?
Ja Tur pagrieziens nav minēts, tad apstrīdi CSDD lēmumu par soda punktu piešķiršanu.
Vai tad pirms tiesību saņemšanas, maiņas ārsta komisiju neizgāji? Tiesībām un komisijas slēdzienam taču vienāds derīguma termiņš? Esi pārliecināts, ka vecajai medicīniskajai izziņai termiņš bija beidzies? Vecās izziņas policijai datu bāzē neesot ievadītas. Pagriezienus gan rādi. CV 1998.g. 2.5TD LE
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
alien

408 ziņas
PM
|
2015-04-29 07:48:49
Nu protokolā ir gan par pagriezienu, gan par medicīnisko. Ja būtu ierubīts tas soda punkts par to ka nav med izziņa, es neko neprasītu. skaidrs.
Tika nozagts maks, tad kaut kad pazudēts un tiesības katru reizi atkal iedod uz 10 gadiem, neskatoties, ka med izziņa tikai uz 3 gadiem palikusi. Tur jau ir tā dīvainība - viss super datorizēts csdd datu bāzes, bet patiesībā nekas nefunkcionē. Itkā tev ir tiesības, Tu ej apskates utt un neviens tev neko nesaka, bet būtībā bez medicīniskās viņas nav derīgas. vai kaut kā tā. Ja uztaisītu, nedod Dievs, avāriju, kur liela kasko summa - varētu atteikt, jo nav med izziņa.
Tā neizpratne ir par to ka ir divi pārkāpumi un par abiem ir sods.
Man likās ka, ja tevi noķer pa ātrumu un izrādās, ka nav arī apskates un tu esi šmigā. Tad ierubī sodu tikai par šmigu pēc pilnas. Takā par smagāko. Nejau + vēl 100 par apskati + vēl 100 par ātrumu.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
IlmarsG!!

1730 ziņas
PM
|
2015-04-29 08:53:34
Tu lūdzu precīzāk, par ko Tev piemērots sods.
Protokolā ir divas sadaļas -
Pārkāpts...
par ko paredzēts sods.... . Galvenais par ko piemērots sods. Nosauc konkrētus punktus, kas pārkāpts un konkrētu punktu, par ko piemērots sods. Vēl labāk ieskenē un ieliec pašu protokolu. Ja neesi sodīts par pagrieziena nerādīšanu, varētu mēģināt CSDD rīcību apstrīdēt.
Ideja - ja nav piemērots sods par pagrieziena nerādīšanu, Tev nebija iemesla administratīvo pārkāpumu protokolu apstrīdēt. CV 1998.g. 2.5TD LE
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
alien

408 ziņas
PM
|
2015-04-29 10:03:36
ai neko - es jau neko neapstrīdēju. Tas jau bija pasen un protokols ir sen izsviests. es tikai tā atcerējos. Man tikai likās dīvaini, ka var sodīt par vairākiem pārkāpumiem vienlaicīgi. līdz šim uzskatīju ka pārkāpumi un attiecīgi - sodi vienā reizēe nesummējas.
tad jau nākošo reizi apturēs un teiks: - neparādīji pagriezienu (tas un tas pants - 50 eur)
un arī pārbrauci pār balto līniju (tas atkal ir tāds pants - 2 soda punkti un + 50 eur.
- nedeg viena tuvā gaisma tas un tas pants(soda punkts un - 40 Eur)
- kas ar riepām , aaa izmērīsim vienai riepai 1mm tas un tas pants( vēl viens soda punkts un -30 eur)
-aa priekšējais stikls tonēts tas un tas pants(vēl viens soda punkts un vēl -30 eur)
- un nav medicīniskā, tas un tas pants ha tad (vēl -40 eur)
utt. Un nav starpības ko liek policija un ko csdd. Man tas ir viens un tas pats - valsts.
Atbildēt uz šo ziņu
|