csdd » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » csdd

Lapas: 1 [2] 3
csdd ( 3515 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

RMatisons: "Tur viss ir kā bērnudārzā. Ir dienas ka pi.. un ir dienas kad nepi....
Ir individidi kas piekasās pie visa un ir kas nē. Ir rīkojums piekasīties pie tā un viss. Ir arī principi.
Un arī protams, ka ja iesi otro reizi takš atkal maksāsi un tas viņiem nes naudiņu
p.s. tā kā tur ir liels politikas katls ko izprast nevar
"
nevajag fantazēt. ja automobīlim nav defektu, piekasīties vnk nevar. tās nav skaistuma konkurs, ir konktrēti normatīvi, kuros ir jāieklāujas. viss. par piekasīšanos runā cilvēki kas nesaprot ko viņam inspektors saka, un neizprot jautājuma tehnisko pusi. ļoooti reti gadās inspektori iesācēji, kas paši vel īsti neorientējas un sastāsta muļķības, pret to palīdz maiņas vecākā pasaukšana, nevis galvas noduršana, un vaimanāšana internetā par piekasīšanos

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja jau pirmajā reizē norādīja, ka jālabo korozijas bojājumi, tad apstrīdēt apskates lēmumu un prasīt naudu atpakaļ nevarēs.

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

Samam balaganam iziets cauri - pagarinajums slimibas lapai nav paredzets, vienig tiktal cik iedots pirmais termins, pectam jaiet otra pamatparbaude(ar vai bez slimibas lapas) - un ja ari tad neizies tad dos gadu pardomam un remontiem

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ir jau ir tur ari skatee pa kadam aktierim Bija man gadijums kad pirms skates iesanas petot auto redzeju ka tosols maz bacoka lejot klat noleju garaam un tad sis man tur rada ka tosola nopude esot, uz manu argumentu ka es tur vinu leju un nolija garam vins tikai smineja uz ko es teicu ka davai radi gudriniek kur ir ta noplude un tad varesi likt kautvai 2 , lieki peibilst ka tas tosols tur bija pat ne tuvu motoram un radiatoram bet kautkur sturi kur vestiklu scidruma bacoks atrodas.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

mazaa23

26 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Ja jau pirmajā reizē norādīja, ka jālabo korozijas bojājumi, tad apstrīdēt apskates lēmumu un prasīt naudu atpakaļ nevarēs."

Neprasu jau naudu atpakaļ, bet iet runa pa to vai slimības lapu vajadzēja pagarināt, ja pirmajā reizē neredzēja ka ir vēl viena vieta ko metināt, bet tika norādīti tikai sliekšņi?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Par tiem sliekšņiem jau viņš noteikti tikai mutiski paskaidroja. Citē rindiņu, kas rakstīta apskates lapā.
Mans uzskats, ka par caurumiem sliekšņos nedrīkst apskatē Voyager izsvilpt, bet par izrūsējušu rāmi (lonžeronu) gan.
Jautājums: Vai Tev tika iedota pagaidu atļauja piedalīties satiksmē uz vēl vienu mēnesi?
Tas ir, šobrīd nedrīksti nekur braukt, tikai izņemt vienas dienas braukšanas atļauju līdz tuvākajai apskates stacijai.

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

PASSATizhi: " nevajag fantazēt. ja automobīlim nav defektu, piekasīties vnk nevar. tās nav skaistuma konkurs, ir konktrēti normatīvi, kuros ir jāieklāujas. viss. par piekasīšanos runā cilvēki kas nesaprot ko viņam inspektors saka, un neizprot jautājuma tehnisko pusi. ļoooti reti gadās inspektori iesācēji, kas paši vel īsti neorientējas un sastāsta muļķības, pret to palīdz maiņas vecākā pasaukšana, nevis galvas noduršana, un vaimanāšana internetā par piekasīšanos "

nu i nefantazēju. Dien dienā strādāju ar mašīnām un uz TA nedēļā dzenam vairākas mašīnas (neesmu auto tirgonis) bet nākas redzēt tādus brīnumus no viniem, ka pat tas normatīvajos aktos nelien. Viņi vēŗtē kā tik grib.
p.s. viņi fiziski nepārbauda vai aptieciņa ir bugatieris un trijstūris. Bet ir jāpārbauda. Bija viens gadījums, ka priekšā bija viena sieviete un bija steidzīga. Viņa saka ka loti steidzas. Inspektors vai nu pēc aktiem vai nē bet saka viņas reali f.... . No dusmām visu pārbaudīja. Pat logu slotiņas baudīja un bugatieri utt. un ta arī viņa TA ar pirmo neizgaja.

Es saprotu ka ir robežas bet ne jau tāda atieksme.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

uldii12345

316 ziņas

PM

Šodien gāju skati Rīga, lēmums bija spontāns, tāpēc neko nepārbaudīju. Pirms skates konstatēju, ka nedeg neviens gaborīts priekšā. Pārbaudot iekrita penelī aizmugurējās miglas slēdzis un to arī neizdevās ieslēgt.Viss parējais bija ideāli, izlaida skati un pat 1 par neko neielika. Biju patīkami pārsteigts

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Izkratiet sirdi » csdd
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online