csdd » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » csdd

Lapas: 1 2 [3]
csdd ( 3514 )
gachux

246 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Par tiem sliekšņiem jau viņš noteikti tikai mutiski paskaidroja. Citē rindiņu, kas rakstīta apskates lapā.
Mans uzskats, ka par caurumiem sliekšņos nedrīkst apskatē Voyager izsvilpt, bet par izrūsējušu rāmi (lonžeronu) gan.
Jautājums: Vai Tev tika iedota pagaidu atļauja piedalīties satiksmē uz vēl vienu mēnesi?
Tas ir, šobrīd nedrīksti nekur braukt, tikai izņemt vienas dienas braukšanas atļauju līdz tuvākajai apskates stacijai.
"

es esmu gajis TA slimibas lapas pedeja diena-izsvilpa bremzes un pagarinajumu nedeva(nakamai reizei nacas nemt dienas atlaiju). Pajautaju par to pagarinajumu mainas vecakajam-teica ka nav paredzets slimibas lapas pagarinajums. Pirms gadiem 10-15 paris reizes ir dabuti vel viena menesa pagarinajumi slimibas lapam - samais dikti izbrinito teloja kad par to ieminejies

Katra gadijuma tagad tada politika-slimibas lapa izsniedzama tikai pec pamatparbaudes, un maximums divas reizes viena kalendaraja gada. Pec otras slimibas lapas termina beigam iestajas liegums iziet TA tuvakos ja nemaldos 6 menesus.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Izkratiet sirdi » csdd
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online