Forums » Izkratiet sirdi » csdd
| csdd ( 3517 ) | |
|
mazaa23
|
2014-08-25 19:43:40 Sveiki! Iespējams stulbs jautājums, bet saskaros ar to pirmo reizi. Gāju tehnisko un man iedeva slimības lapu, novērsu visu kas bija rakstīts un laimīga braucu atpakaļ, tik tas ka pēdējā dienā. Mani pieņēma nevis kur parasti, bet tur kur smagos pārbauda, atrada jaunas vainas zem mašīnas kuras itkā jāmetina un spīdzināja roceni. Jautājums vai tur kur pārbauda bremzes gan vieglajiem, gan smagajiem ir vienāda sistēma un vai nevajadzēja man iedot vēl pagarinājumu slimības lapai? |
|
PASSATizhi
|
2014-08-25 22:30:44 slimības lapas nepagarina. var iet nākamajā dienā velreiz, un dabūt jaunu lapu uz mēnesi. tikai nonstopa vairs nevar. gadā laikam 2 lapas ir iespējamas, ja nemaldos. sieviete uz TA līnijas nav vēlama, tās izkrata īpaši sirsnīgi, bet var mierināt sevi ar domu, ka mūsdienu vīrieši atvien vairāk līdzinās sievietēm, pēc auto uzbūves pārzināšanas GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
IlmarsG!!
|
2014-08-26 07:08:43 Manuprāt viņiem bija jāiedod vēlreiz atļauja piedalīties satiksmē uz mēnesi. Viņi atstāja logā veco atļauju vai pat to noskrāpēja? |
|
RMatisons
|
2014-08-26 07:15:29 Nu pēc visa cik zināms kad otro reizi dzen tad viņiem jāpāŗbauda tikai tas kas ierakstīts dēļ kā netika TA izieta. Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG |
|
IlmarsG!!
|
2014-08-26 07:26:57 10. Atkārtotās pārbaudes laikā tiek kontrolēta to trūkumu vai bojājumu novēršana, kas konstatēti pamatpārbaudē. Ja transportlīdzeklim pēc pamatpārbaudes ir radušies citi acīmredzami trūkumi vai bojājumi vai objektīvu iemeslu dēļ šos trūkumus vai bojājumus nebija iespējams konstatēt pamatpārbaudē, inspektors tos novērtē. |
|
mazaa23
|
2014-08-29 18:20:42 "Manuprāt viņiem bija jāiedod vēlreiz atļauja piedalīties satiksmē uz mēnesi. Viņi atstāja logā veco atļauju vai pat to noskrāpēja? Pirmajā reizē norādīja man vietas ko metināt (pluss mīnuss sliekšņi), pēc apskates lapas servisā visu sametināja. To ka rocene nav kārtībā, tas ar tika viss sataisīts. Eju atkārtoti man saka ka garensijā (vai kā tur |
|
mazaa23
|
2014-08-29 18:24:42 "10. Atkārtotās pārbaudes laikā tiek kontrolēta to trūkumu vai bojājumu novēršana, kas konstatēti pamatpārbaudē. Ja transportlīdzeklim pēc pamatpārbaudes ir radušies citi acīmredzami trūkumi vai bojājumi vai objektīvu iemeslu dēļ šos trūkumus vai bojājumus nebija iespējams konstatēt pamatpārbaudē, inspektors tos novērtē. Bet tak ja viņi strādā CSDD tad viņiem arī pirmajā reizē bija jāredz ka arī citur jāmetina, nevis jādzenā šurpu turpu kā pašiem gribas. Nu neticu ka neredzēja, moš CSDD ienākumi pa maz, vajag iekasēt. |
|
RMatisons
|
2014-08-29 21:20:15 Tur viss ir kā bērnudārzā. Ir dienas ka pi.. un ir dienas kad nepi.... Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG |
| Lapas: [1] 2 3 | |
Forums » Izkratiet sirdi » csdd