CSDD nodokļi » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » CSDD nodokļi

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
CSDD nodokļi ( 15940 )
uldii12345

316 ziņas

PM

Ja nodokļi būtu samērīgi, un redzētu kur viņi tiek izlietoti, tad arī viņus varētu maksāt, ko tad, piemēram, kaut kāds vidējas klases sedans ar 2.0 motoru dabu piesārņo 3 reizes mazāk kā mans kraisleris. Kāpēc man par 2005. g kraisleri jāmaksā par 100 eur vairāk nekā par 2000. g. Šobrīd tas izskatās tikai pēc tā, vari nopirkt jaunāku mašīnu, tātad maksā lielāku nodokli, kaut gan vajadzētu būt otrādāk, lai stimulētu jaunāku auto pirkšanu. Pie mums kā parasti viss cerež žopu. Lietuvā piemēram vispār nav šādu tizlu nodokļu. Normāli būtu, ka nodoklis būtu tikai pie degvielas, tad arī maksātu vairāk, ja vairāk brauktu un ja nedaudz brauktu tad nemaksātu gandrīz neko.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Es labprāt maksātu par savu Voyageri nodokli kā par 2005.g.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vienmēr būs neapmierinātie, jo visiem nevar izdabāt ja kkas nepatīk, ej uz politiku līdz 2005 ir letāk, jo domāju ka šamiem vnk nav datu par tiem auto. gribas lielu auto ar mazu nodokli, pērc kkādu caravelle ar 1.9))) jo tīri izejot uz loģiku, 3.8 nu nekādi neiet kopā ar ģimenes vajadzībām, tas ir luksus, vismaz mazlitrāžas ojropa to nespēi citādi saprast

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

uldii12345

316 ziņas

PM

PASSATizhi: "vienmēr būs neapmierinātie, jo visiem nevar izdabāt ja kkas nepatīk, ej uz politiku līdz 2005 ir letāk, jo domāju ka šamiem vnk nav datu par tiem auto. gribas lielu auto ar mazu nodokli, pērc kkādu caravelle ar 1.9))) jo tīri izejot uz loģiku, 3.8 nu nekādi neiet kopā ar ģimenes vajadzībām, tas ir luksus, vismaz mazlitrāžas ojropa to nespēi citādi saprast "

Tieši tāpēc es izvēlos opciju šādu nodokli nemaksāt, ja ir tāda iespēja

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

uldii12345: "

Tieši tāpēc es izvēlos opciju šādu nodokli nemaksāt, ja ir tāda iespēja "

tad laikam tu neiebildīsi, ja Valsts izvēlēsies opciju namaksāt taviem vecākiem pensiju, tavu bērnu skolotājiem algas, vai vel kādu interesantu iespēju

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

uldii12345

316 ziņas

PM

PASSATizhi: " tad laikam tu neiebildīsi, ja Valsts izvēlēsies opciju namaksāt taviem vecākiem pensiju, tavu bērnu skolotājiem algas, vai vel kādu interesantu iespēju "

Nevajag vispārināt super godīgais cilvēk, vispār praktiski visu savu darba mūžu ( vairāk kā desmit gadi) emu strādājis vietās ar oficiālu darba algu, tā kā vari man te nepārmest par nodokļu nemaksāšanu. Kāds sakars nodoklim par ceļu ar pensijām un skolotāju algu, šim nodoklim būtu jāiet ceļu labošanā. Pār cik mūsu brīnumzemē tas tā nenotiek, turklāt uzskatu, ka šis nodoklis manai mašīnai ir neadekvāti liels un vispār tādam nodoklim nevajadzētu būt, būtu jāmaksā nodoklis atkarībā no iztērētā degvielas daudzuma, par cik ir tādā iespēja , izvēlos to nemaksāt.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

RMatisons

559 ziņas

PM

Teikšu pēc pieredzes ko uzzināju.
Brīvdienās tiku pabraukāt ar 60. gada volgu.
Saimnieks teica ka esot dabujis pārlikt motoru jo iepriekšejam esot bijis CO pa lielu. Saimnieks saka ka vai tas ir normāli ka viņi nenem vera to ka tas ir 60 gada nevis 2014 gada.
Bet tam volgai prasības pē CSDD ir kā pēc jaunā 2014 gada mašīnām.
Tākā tāda sistēma arīir tur.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tā noteikti nav.

Līdz 1970.gada 1.janvārim CO, tilp.% 4,5

Ja nu vienīgais izgatavošanas gads nav zināms un tagad tiek pirmreizēji reģistrēts.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

Forums » Izkratiet sirdi » CSDD nodokļi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online