CSDD nodokļi » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » CSDD nodokļi

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
CSDD nodokļi ( 15943 )
mikus31084

4 ziņas

PM

Sveciens!

Jautājums ir par CSDD nodokļiem:

1) cik jūs maksājat gadā CSDD par iespēju braukt par LV ceļiem ar savu Vojiti?
2) Vai atdalot bagažas nodalīumu ar resti ir iespējams reģistēt to kā kravas auto? Kādam ir izdevies (Polijā daudzi tā dara, pat vieglajiem)
3) cik īsti ir nodoklis par 6vietīgu, 7 vietīgu, 9 (ne voyager) vietīgu busiņu reģistāciju?

CSDD NODOKĻU KALKULATORS:
http://csdd.lv/lat/par_csdd/nodevu__nodoklu_un_naudas_sodu_nomaksa/transportlidzeklu_ikgadeja_nodeva/?doc=649

Par sēdvietām nekas nav minēts, bet pa ausu galam esmu dzirdējis večus besījamies par to.

Atkāpei - ja valsts mērķis ir optimizēt transporta kustību un samazināt (ar EU propogandu) CO2, tad it kā loģisks būtu arguments par to ka auto ar vairāk sēdvietām (nekomerciāliem mērķiem) būtu LABĀK sistēmai, vai ne? Piem. Divas ģimenes salec vienā busiņā un brauc, nevis katra ar vieglo auto.

Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

LV vairs nav ceļa nodoklis, ir "Transportlīdzekļa ekspluatācijas nodoklis".
1. - pēc auto svara (vai formulas) - man 196€/gadā.
2. - aizmetini grīdā beņķu stiprinājumus, noņem siksnas un prom uz csdd pārreģistrēt kā kravinieku.
3. - par sēdvietām reģistrējot neesmu dzirdējis, bet izlaiduma gads, svars un jauda (vecākiem izmeši) gan ir no svara.

Atbildēt uz šo ziņu

---

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ja nodoklis liekas par lielu, nopērc ford fiesta...

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

uldii12345

316 ziņas

PM

PASSATizhi: "ja nodoklis liekas par lielu, nopērc ford fiesta... "

Vēl var atrast kādu radinieku vai kaimiņu invalīdu un piereģistrēt viņu kā turētāju, tad nodoklis nav jāmaksā Es pats pēc gāzes ielikšanas tā izdarīšu, netaisos valstij par neceļeim un kaut kādu idiotisku nodokļu rēķināšanas formulu maksāt 266eur.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Ezis2

1676 ziņas

PM

uldii12345: "

Vēl var atrast kādu radinieku vai kaimiņu invalīdu un piereģistrēt viņu kā turētāju, tad nodoklis nav jāmaksā Es pats pēc gāzes ielikšanas tā izdarīšu, netaisos valstij par neceļeim un kaut kādu idiotisku nodokļu rēķināšanas formulu maksāt 266eur."

A kam deel tev ir 266 eur ? man un daudziem citeim ir 162 eur vismaz 96-00 razotajiem.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

edgarsm

207 ziņas

PM

Un par auto aprīkotiem ar gāzi arī vajadzētu atvieglojumu par to, ka mazāk bojā gaisu

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

uldii12345: "

Vēl var atrast kādu radinieku vai kaimiņu invalīdu un piereģistrēt viņu kā turētāju, tad nodoklis nav jāmaksā Es pats pēc gāzes ielikšanas tā izdarīšu, netaisos valstij par neceļeim un kaut kādu idiotisku nodokļu rēķināšanas formulu maksāt 266eur."

muļķīgi. mums tie nodokļi ir samērā mazi, lai kko pukstētu. un registrējot auto uz citu personu, tev nepieaugs BM. līdz ar to octa cena nebūs patīkama

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja BM ir 17, tad nepieaugs tik un tā.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Forums » Izkratiet sirdi » CSDD nodokļi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online