autoveikali » Izkratiet sirdi

Forums » Izkratiet sirdi » autoveikali

Lapas: 1 2 [3]
autoveikali ( 4308 )
IgorsP

35 ziņas

PM

PASSATizhi: " hellas veikals Rīgā, promotum.lv, izplata Narva produkciju. narva ir vācu ražotājs, bet viņiem ir pilns spuldžu sortiments, aŗī priekš jeņķiem."

Iet runa par e-veikaliem....

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Tā arī nesapratu par kuru modeli ir runa, bet man ar 96-2000 laikam nekad nekādas globālas problēmas nav bijušas. Varbūt ja vajadzētu tajā pašā dienā kādu detaļu, tad jā, Valmierā nedabūtu. Parasti visu nepieciešamo sagādāju pirms dodos uz laukiem skrūvēt. Vienmēr ir bijis plānots remonts, pa nez cik gadiem laikam nekad nekas nav salūzis tā pēkšņi un tā ka nevar vairs pabraukt. Ā, nē, 3-litrīgajam zobene reiz pārtrūka 100 metrus no mājām, līdz pagalmam aizripoju un pēdējos 5 metrus pastūmu Toreiz siksna un spriegotājs man jau bija, nopirku klāt ūdenssūkni un kloķenes blīvslēgu, neatceros kur pirku, bet viss bija uz vietas. Spuldzītes man ir bardačokā rezerve laicīgi sagādātas, nekad nevar zināt kad viņas izbeigsies. Drošinātāji gan man rezervē nav un pa šiem gadiem nekad arī nebija vajadzīgi. Pārējās ejošās daļas ir Rīgā uz vietas un ja piezvana uz veikalu, tad var sarunāt ka atsūta kaut vai ar maršruta autobusu.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

RMatisons

559 ziņas

PM

Izlasot visu tēmu tā arī neviens neko neuzrakstīja kur tad Rīgā var iegādāties normālas un par pieņemamām cenām detaļas priekš mūsu mašīnītēm?
Jo tagad arī skatos APE ko piedāvā. Un skatos ka nekā. Par apkopēm filtri nav piedāvājumā.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

Miljon$

9 ziņas

PM

WWW.AUTOMETRO.LV

Atbildēt uz šo ziņu

www.autometro.lv

uldii12345

316 ziņas

PM

Miljon$: "WWW.AUTOMETRO.LV"

Cik maksā jauna priekšējā stupica 2005. G taunam, jāmaina varbūt būs, ja nebūs vaina sensorā, kurš gan jau divreiz mainīts lietots. Mājaslapā abs sensoru atradu, bet stupicu nē.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

AMetro

58 ziņas

PM

uldii12345: "
Cik maksā jauna priekšējā stupica 2005. G taunam, jāmaina varbūt būs, ja nebūs vaina sensorā, kurš gan jau divreiz mainīts lietots. Mājaslapā abs sensoru atradu, bet stupicu nē.
"

Ir uz vietas, 64eur veikala cena, foruma lietotājiem -10%

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikā ražotu auto rezerves daļas http://www.autometro.lv/

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Izkratiet sirdi » autoveikali
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online